• Geri dön

  • 481 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.724 İşletme görüntülenme


İndirimli fiyatlar, uygun bütçeli oda seçenekleri ve dahası kampanyalar ile düşlediğiniz tatili sunan turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, vizesiz yurt dışı seyahati yapmak isteyen misafirlerine Balkan ülkelerinden Maldivler’e, birbirinden eşsiz fırsatlar sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, seyahat etmek ve dinlenmek isteyen misafirlerini, avantajlı fırsatlarıyla keyifli bir yurt dışı tatiline davet ediyor. Masmavi denizi ve bembeyaz kumlarıyla Maldivler’den, kültür ve tarih bakımından içerisinde eşsiz hikayeler barındıran Balkan ülkelerine kadar, birbirinden farklı alternatifler sunan Tatilsepeti, 2021 vizesiz yurt dışı turu fiyatları hakkındaki detayları açıkladı.

Tarihi ve kültürel bir seyahat: Balkan turu

Yurt dışı turları içinde en çok talep gören turlardan biri olan Balkan turu Sırbistan, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Macaristan, Romanya şeklinde sıralanarak tüm Balkan ülkelerini kapsıyor. Balkan ülkelerinin tarihi, kültürel ve doğal hazinelerini keşfetmek ve keyifli bir seyahat geçirmek için https://www.tatilsepeti.com/balkan-turlari linkini ziyaret edebilirsiniz.

Bembeyaz kumlarda küçük bir mola

Hint Okyanusu'nda 1192 adadan ve 26 takım adadan oluşan Maldivler’in masmavi berrak denizi, bembeyaz kumsalları ve hiç kaybolmayan güneşli havası da yurt dışı seyahat tercihlerinizden biri olabilir. Vizesiz ülkeler arasında bulunan Maldivler, özellikle balayı çiftleri tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Eşsiz doğasının yanı sıra, doğayla iç içe romantik lüks otelleri, inci gibi parlayan kumsallarının taçlandırdığı bembeyaz okyanusu sayesinde hem doğanın huzurunu tadacak hem de onlarca adanın birbirinden farklı güzelliğini keşfedebileceksiniz. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/maldivler-turlari linkini ziyaret edebilirsiniz.

Avantajlı seçenekleriyle kusursuz bir tatil geçirmenize olanak sağlayacak bir diğer alternatif ise, Dubai. Dubai’nin büyülü coğrafyasını keşfetmek ve unutamayacağınız bir tatil yaşamak istiyorsanız, hemen şimdi Tatilsepeti.com avantajlarından yararlanabilir ve kendinize çok değerli bir armağan verebilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/dubai-turlari linkini ziyaret edebilirsiniz.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL