• Geri dön

  • 569 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


14 Şubatı unutulmaz kılacak en özel hediyeler Giovane Gentile’de 

Erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile, bu sevgililer gününde birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor. Cotton kaşmir karışımlı trikolardan kaz tüyü montlara, örme gömleklerden deri cüzdanlara, kemerlerden eldivenlere kadar Sevgililer Günü için birçok ürünü yüzde 50 indirim fırsatıyla sunan Giovane Gentile’de hediye alternatifleri sizi bekliyor. 

Klasik veya casual tüm giyim ve aksesuar ihtiyaçlarıyla gündelik yaşamdan, özel davetlere kadar sevdiğiniz erkeğin her anına eşlik eden Giovane Gentile, 14 Şubatı unutulmaz kılmanıza zemin hazırlıyor.

Giovane Gentile, business, luxury casual ve trend koleksiyonlarıyla sevgilinizin tarzı ne olursa olsun, onu mutlu edecek kıyafetleri özenle hazırlayarak, sevginizin kalıcı olmasını sağlıyor. Şubat ayının en özel gününde sevgilinize aşkınızı sıcacık kombinlerle anlatmanıza yardımcı olan Giovane Gentile, birçok ürünü yüzde 50 indirim fırsatıyla takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Her sevgililer gününde yaşadığınız ‘ne hediye almalıyım?’ telaşına son veren Giovane Gentile, aşkın en özel gününde herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL