• Geri dön

  • 2.318 Görüntülenme

  • 259 Haber

  • 1.394 İşletme görüntülenme


Sofra sunumlarını kusursuz bir görünüme kavuşturan Bambum emaye çaydanlık takımları, servis tabakları ile sağladığı uyum sayesinde göz kamaştırıyor. Birbirinden farklı desenleriyle çay davetlerini cezbedici hale getiren Bambum çaydanlık & servis takımları, sofra sunumlarına yenilik kazandırıyor. Porselenin şık görüntüsü ile emayenin nostaljisinin birleştiği Bambum çaydanlık & servis takımları, sofralarda her bir parçayı uyum içinde tutuyor.

Uyumlu seçimler ile şık bir görünüm kazanan sofra sunumları, Bambum çaydanlık & servis takımları ile daha pratik hale geliyor.

Benzersiz desenleriyle konsept sofralara imza atacağınız Bambum çaydanlık& servis takımları, keyifli sohbetlerin edildiği çay davetlerini unutulmaz kılıyor. Porselen kaliteli ve şık görüntüsüyle sofraları şenlendiren 6 kişilik servis takımları, Bambum ’un emaye çaydanlığı ile muhteşem bir uyum yakalıyor. Modernize hale getirilen troya, dalia, savana ve oliva desenleri Bambum çaydanlık & servis takımları, zevkli sofralarda misafirlerin beğenisini kazanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL