• Geri dön

  • 420 Görüntülenme

  • 29 Haber

  • 121 İşletme görüntülenme


İLKLERE İMZA ATAN BESA GRUP, BODRUM’UN EN BÜYÜK PROJESİ
THE BO VIERA’NIN KATAR LANSMANINI GERÇEKLEŞTİRDİ

İnşaat sektöründe gerçekleştirdiği öncü projeleri ile yaklaşık yarım asırdır Başkent Ankara’ya ve Türkiye’ye damgasını vuran BESA Grup, 200 milyon dolarlık yatırım ile Bodrum’da hayata geçireceği The BO Viera projesinin Katar lansmanını, tamamı Türk sermayeli ONYX Opportune WLL’in temsilciliğinde Doha’da gerçekleştirdi.

BESA Grup’un büyük ilgi gören lansman toplantısına, dünya genelinde gayrimenkul yatırımı yapan seçkin, yüksek beklentilere sahip Katar ve Orta Doğulu çok uluslu elit bir davetli kitlesinin katılmasının yanı sıra Katar'da 5 yıldır teknik direktörlük yapan Bülent Uygun da katıldı.

The BO Viera’nın proje detayları yatırımcıların beğenisini kazandı
Bodrum’un en müstesna koylarının bulunduğu Küçükbük’de yer alan ve 150 dönüm arsa üzerine inşa edilen 330 adet Villave rezidans ve “The BO Vue CURIO Collection by Hilton” otelinden oluşan The BO Viera’nın sunduğu ayrıcalıklar, doğayla entegre olmuş organik mimarisi ve malzeme detayları Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çekti. Lüks, rahat ve aynı zamanda özel yaşamın gizliliği konusunda hassas davranan Körfez’in seçkin yatırımcıları, Bodrum’un mavi denizini ve yazın dahi serin, taze havasını ön plana alan projenin ince detaylarının yer aldığı sunumu izlerken The BO Viera’nın benzersizliğini ve memnuniyetlerini vurguladılar.

Lansmanın onur konuğu Türkiye Doha Büyükelçisi Fikret Özer projenin iki ülkenin ilişkilerinin son dönemde geldiği noktayı gösterdiğini belirterek, iki yıl içerisinde ticaret hacminin 25 milyon dolar seviyesinden milyar dolar seviyelerine geldiğinin altını çizdi.

Katar,The BO Viera ve BESA Grup için en önemli Dış Pazar

Doha’da lüks ve rahat yaşamın simgesi PEARL’de bulunan ve yeni açılan Mondrian Otel’de gerçekleşen lansmana katılan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci de, Türkiye’de geçen sene yabancılara satılan yaklaşık 40 bin konutun yarısının Körfez ülkeleri ve Orta Doğulu alıcılara satıldığını, Katar’ın en çok öne çıkan ülke olduğunu belirtti.

BESA Grup olarak yurt dışı lansmanlarına devam edeceklerini ileten Bezci, Katarlı yatırımcılara yönelik tanıtım ve satış faaliyetlerinin ve satış sonrası hizmetlerinin en yüksek hassasiyetle takip edileceğini, Katar ve Orta Doğu pazarının ülkemize ve projemize olan büyük ilgisinin de devam ettiğini görmekten büyük memnuniyet duyduğunu vurguladı.

Gayrimenkul ve inşaat yapım, yatırım, geliştirme ve işletme konusundaki tecrübesini Bodrum’a ve Türkiye’nin turizm gelişimine aktaran BESA Grup, The BO Viera projesi ile bulunduğu bölgede proje alanı büyüklüğü ve denize konumu açısından emsalsiz olması ile de bir ilki gerçekleştiriyor. Türkiye ekonomisine ciddi katkı sağlayan şirketlerden biri olan BESA Grup, bugüne kadar binlerce kişiye istihdam sağlarken The BO Viera projesi ile de Bodrum’da yüzlerce kişiye iş imkanı sunmaya hazırlanıyor. The BO Viera, Bodrum’un devam eden ender inşaatlarından biri olarak söz verilen tarihe yetiştirilmek üzere de inşaatına hızla devam ediyor.

-THE BO VIERA-

150 dönüm arazi üzerine inşa edilen The BO Viera; 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı oteli The BO Vue – Curio a Collection by Hilton ile Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor. Yapılar, mimarinin doğal yapı ile bütünleştiği ve bölgenin endemik yapısına uygun peyzajın ön plana çıktığı, Bodrum gün batımını doğrudan seyreden yegane koyunda konumlanıyor.

Doğal falezleri ile denize sıfır, 1.2 kilometrelik benzersiz bir sahile sahip olan The BO Viera projesinde yapımı devam eden rezidans ve villaların tamamı deniz manzaralı ve doğaya hakim konumda. The BO Viera Projesi’nin hayata geçirildiği Küçükbük Koyu’nun tam karşısında yer alan Apostol (Küçük Tavşan) Adası’na karşı dünyanın en güzel gün batımları The BO Viera sakinlerinin yaşamına benzersiz bir dokunuşta bulunacak.

Satışa çıkacak olan ilk etabın, 2020 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Bu etapta; 54 adet 5+1 dubleks, 49 adet 3+1 ve 5 adet 2+1 flat rezidans satışa sunulacak. Mimari projesi Bodrum Belediyesi tarafından onaylanan ve inşaat ruhsatı alınan The BO Viera projesinde yer alan gayrimenkuller, yatırımcısına hemen tapu edinme fırsatı da sunuyor.

Alışveriş ve hizmet noktalarının yanı sıra SPA, yüzme havuzları, fitness, restoran ve cafeler, çocuklara özel alan, sahilde beach Club’largibi sosyal donatılara sahip The BO Viera’nın güvenlik, temizlik, bahçe bakımı gibi servis hizmetleri BESA Grup’un deneyimli hizmet şirketi tarafından sağlanacak.

The BO Viera, Küçükbük Koyu’na damgasını vuran defne ağaçları, zeytin ağaçları, begonviller ve yaseminlerle bezenmiş Bodrumlu peyzajının yanı sıra Hilton grubunun üst segment oteli CURIO’yu The BO Vue CURIO a Collection by Hilton markası ve BESA Grup güvencesiyle Türkiye’ye getirecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL