• Geri dön

  • 1.631 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yaz tatili sonrası şehirde günlük yaşam doğal akışına kavuşurken kişisel bakımınızı hız kesmeden sürdürebilirsiniz. Kısa sürede saçı kurutan Arzum Bellissima saç kurutma makinesi, hızlı saç şekillendiren Arzum Bellissima Glossy ve kilo kontrolünü elinde tutmak isteyenler için Colorfit cam banyo baskülü ürünleriyle Arzum, kişisel bakımına her zaman özen gösterenlerin yanında.

Uzun yaz tatilinin ardından gelen sonbaharla birlikte yazlıkçılar evlerine, izinde olanlar işlerine geri dönerken Arzum kişisel bakımını yazın olduğu gibi bu yeni dönemde de sürdürmek isteyenlerin yanında olmayı sürdürüyor. Bakımlı saçlar için önce Bellissima saç kurutma makinesi ile önce saçınızı kurutabilir ardından hızlı saç biçimlendirme özelliğine sahip Bellissima Glossy ile düz ya da doğal bukleli, ışıltılı saçlara sahip olabilirsiniz. Yazın olduğu gibi sonbaharda da kilo kontrolünü elinde tutmak isteyenler içinse Colorfit çevre dostu cam banyo baskülü ideal.

Saçına değer verenler için Arzum Bellissima profesyonel saç kurutma makinesi

Arzum’un 2200 W güce sahip Bellissima profesyonel saç kurutma makinesi, saçına değer verenler için tasarlandı. Uzun ömürlü ve güçlü hava akışı ile saçı hızlı kurutabilen, profesyonel kullanıma uygun AC motora sahip Arzum Bellissima saç kurutma makinesi, işinizi kısa sürede halletmenizi sağlarken diğer işleriniz için size zaman bırakıyor. 2 farklı hız, 3 ısı ayarıyla hava üfleme özelliğine sahip Bellissima, doğal dalgaları canlandıran difüzör ve profesyonel fön başlığı ile çok kullanışlı.

Arzum Bellissima Glossy ile kuru ve mat saçlarda da ışıltı etkisi

Herkes saçı iyi göründüğünde kendini daha iyi hisseder. Arzum Bellissima Glossy saç düzleştirici ile güzel görünümlü saçlara sahip olabilir, ışıl ışıl parlarken kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Seramik kaplama plakaları ile saçı zarar vermeden şekillendiren Bellissima Glossy, hareketli plakaları sayesinde saçınıza eşit basınç uygulayarak daima etkili sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Işıltı saçan Bellissima Glossy, saçlarınızı hem düzleştiriyor hem de bukle yapma imkânı sunuyor. Her saç tipine uygun sıcaklık ayarı bulunan Bellissima Glossy, kısa sürede ısınma özelliğiyle birkaç dakikada kullanıma hazır oluyor ve daha çabuk işinizi bitirmenize yardımcı oluyor. Glossy, kuru ve mat saçlarda da ışıltı etkisi yaratıyor.

Arzum Colorfit çevre dostu cam banyo baskülü ile kilonuzu takip edin

Sonbaharın gelmesiyle birlikte işe dönüş başlarken, fit görünümünüzü korumak için kilonuzu kontrol etmek, Arzum Colorfit çevre dostu cam banyo baskülü ile sizin elinizde. Tek butonla otomatik güç üretimine sahip Colorfit baskül, maksimum 150 kilogram, minimum 100 gram ağırlığı ölçebiliyor. Pilsiz kullanım teknolojisiyle çevre dostu olan Colorfit, pembe ve beyaz renkleriyle farklı beğenilere hitap ediyor. Siz de kilonuzu takip etmek istiyorsanız bir Colorfit baskül almanın tam zamanı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL