• Geri dön

  • 3.053 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


DOĞTAŞ’ın gösterişli retro tarzındaki yeni koleksiyonu Venera; koltuk takımı, TV ünitesi ve yemek odası takımıyla yüksek konfor ve fonksiyonellik sunuyor.

Doğtaş Venera koleksiyonu, zamansız tasarımı ve doğadan ilham alan tonlardaki kumaşlarıyla yaşam alanlarına samimi bir hava katıyor. Yay ve süngerin bir arada kullanıldığı Hybrid teknolojisine sahip koltuklar, dolgun görünümlü yapısı ve konforuyla iddialı bir rahatlık sunuyor. Koltuk takımının sırt minderinin arkasına yerleştirilen hareketli mekanizma ise, isteğe göre oturum rahatlığı ve yatak olma imkanı sunuyor. Koltuk takımında yer alan kare puf, tek kişilik oturum imkanı sağlarken, günün yorgunluğunu atmanız için de ayaklarınızı uzatacağınız alan yaratıyor. Renk alternatifleriyle kişiye özel olarak üretilebilen baza detayı ve gold detaylı yüksek ceviz ayaklar ise hem şık görünüyor hem de kullanımı kolaylaştırıyor.

Venera yemek odası takımı; estetik duruşun simgesi
Yakın geçmişin izlerini taşıyan Venera yemek odası; uyum, geometri ve çok yönlülüğün bir araya geldiği karakteristik çizgisiyle güçlü bir duruş sergiliyor. Açılı gövdesi ve yatay, dikey çizgileriyle ceviz ağacının güçlü enerjisini yansıtırken, tasarımı kuvvetlendiren gold metal kulplar ve ayak detayları şık duruşun altını çiziyor. Yemek odasını tamamlayan TV ünitesi de yine aynı detaylarla göze çarpıyor. Gold metalden tasarlanmış raflar, kapaklı saklama alanı ve çekmeceleriyle hem fonksiyonel hem de şık bir duruş yaratıyor.

Venera ile şık yatak odaları
Yatak odalarına dingin bir hava ve toprak tonlarını taşıyan Venera, kapaklı ya da sürgülü alternatif sunan geniş gardırobu ve bazalı ya da karyola stili yatak tasarımıyla farklı zevklere hitap ediyor. Koleksiyonun genelinde hakim olan gold detayların devam ettiği yatak odası takımında; boy aynası, makyaj masası, başucu komodini, yüksek komodin ve yatak ucu pufu isteğe göre eklenebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL