• Geri dön

  • 1.626 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yaz tatilinin ardından şehre dönüşle birlikte yeme alışkanlıkları da eski haline dönerken evde hazırladığınız yiyecekleri güvenle, aynı tazelikte istediğiniz yere taşımak ister misiniz? Arzum Foodie ile yemeklerinizi gittiğiniz her yere götürebilir, sağlıklı beslenme alışkanlıklarınızı ev dışında da sürdürebilirsiniz.

Siz de evdeki yemeklerin hijyen ve lezzetinden ev dışında da ödün vermeyenlerden misiniz? Öyleyse Arzum elektrikli modern sefer tası tam size göre. Foodie ile ev yemeklerinizi dilediğiniz her yere taşıyabilir, düzenli ve sağlıklı beslenme rutininize gittiğiniz her yerde devam edebilirsiniz.

Foodie ile her yerde güvenli beslenme

Son derece kullanışlı ve pratik olan Foodie elektrikli modern sefer tası ile yemeklerinizi ısıtabilir, buharda pişirebilir ve vakumlu kapaklar sayesinde uzun süreli tazeliğini, güvenle koruyabilirsiniz. Yumurtanızı dışarıda haşlayabilir hatta pirinç pilavı bile pişirebilirsiniz. İki yemek kabı ve bir tabağa sahip, tek veya çift katman olarak kullanılabilen Foodie, şık ve kompakt tasarımıyla da göz dolduruyor.

Çevre dostu taşıma çantası ile elinizde ya da sırt çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz Foodie’yi gittiğiniz her yere götürürken, yemek keyfinizden de ödün vermek zorunda kalmayacak, sağlıklı beslenmenizi sürdürebileceksiniz. Tasarımıyla dikkat çeken Foodie, beyaz, candy ve siyah renk seçenekleriyle farklı zevklere hitap ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL