• Geri dön

  • 389 Görüntülenme

  • 28 Haber

  • 691 İşletme görüntülenme


UNICERA’da GROHE ürünlerine büyük ilgi
Seramik, banyo, mutfak sektörünün en önemli buluşma noktalarından olan UNICERA Fuarı’na bu yıl ilk kez katılan GROHE’nin sergilediği ve deneyimleme fırsatı sunduğu inovatif ürünler ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Dünyanın lider banyo ve mutfak çözümleri ve sıhhi tesisat markası GROHE’nin bu yıl ilk kez katıldığı UNICERA Fuarı’nda sergilediği inovatif ürünler büyük ilgi gördü. Türkiye’ye ilk kez gelen ve ülkeyi turladıktan sonra UNICERA’ya katılan GROHE TIR’ında yer alan geniş ürün seçkisinde yer alan GROHE Blue Home, GROHE Red, GROHE Smart Control Serisi, GROHE Sensia Arena, GROHE Sense & Sense Guard, Essence and Concetto Professional, GROHE Essence Armatür Serisi ve GROHE Rapido SmartBox en son teknolojileri ve trendleri yansıttı.

Sergilenen GROHE seramik serileri Cube Ceramic, Euro Ceramic ve Bau Ceramic ile tüm banyolar uyum içinde tasarlanabiliyor. Farklı boylarda lavabolardan klozet ve bideye uzanan geniş banyo seramiği seçenekleri, tüm zevklere hitap etmenin yanında GROHE armatür, gömme rezervuar ve aksesuarlarla mükemmel uyum gösteriyor. Kübizmden esinlenen güncel formlarıyla Eurocube, küçük banyolarda mekanı son derece verimli kullanmayı sağlayan kompakt Euro Ceramic klozet, sadece bireysel konutlarda değil, inşaat ve taahhüt işlerinde de kullanılmak üzere tasarlanan GROHE'nin üçüncü seramik serisiBau Ceramic, UNICERA’da ilgi gören ürünler arasında yer aldı.

İsteğe göre arıtılmış, soğutulmuş veya gazlı su veren klasik bir mutfak musluğu olan GROHE Blue Home evlerin özel arıtma sistemi işlevi görüyor. GROHE Blue Home, bir musluk ve entegre filtre ile karbondioksit sistemine sahip bir soğutucudan oluşuyor. Arıtma sistemi tüm mutfaklara birkaç adımda kurulabiliyor. Sağlıklı yaşam için iyi bir tercih olan GROHE Blue Home, karbon emisyonunu şişe sulara göre %61 oranında azaltıyor. Renkli ve ışıklı kumanda sistemine sahip armatür, krom ve SuperSteel kaplama seçenekleri ve üç farklı musluk tipi ile tüm mutfak ve eviye şekillerine uygun.

GROHE Red ise , sıcak içecek hazırlamak, yemeğe katmak veya bulaşıkları ıslatmak için anında 100 dereceye kadar ısıtılmış su veriyor. Kolay anlaşılan simgelerin yer aldığı zarif kumanda düğmesi, akıllı çocuk kilidi ile güvenlik endişelerini de ortadan kaldırıyor. Kazan sıcaklığı 60 dereceyle sınırlı olduğu için enerji tüketimi düşük olan, dikkat çekici zarif bir tasarıma sahip GROHE Red, farklı modelleriyle tüm mutfak dekorasyonlarına kusursuz uyum sağlıyor ve GROHE Blue Home ya da var olan bir mutfak armatürüne eşlik ediyor.

GROHE’nin UNICERA’DA öne çıkan bir başka inovatif ürünü ise GROHE SmartControl serisi oldu. Üründe, akıllı duş kontrolüne eklenen yeni modeller ve kombin seçenekleri ile “Bas, Çevir, Yıkan” deneyimi zenginleştirildi. Sunulan iki yeni modelin birinde su borusu duvarın içine gizlenirken, duş kontrol ünitesi açıkta duruyor ve aynı zamanda duş jelleri ve aksesuarlar için raf olarak kullanılıyor. İkinci model olan SmartControl Concealed ise aynı basmalı ve çevirmeli düğmeleri minimalist bir tasarımla buluşturuyor. Her iki modelin yuvarlak ve köşeli tipleri, krom ve beyaz kaplama seçenekleri bulunuyor. Yeni duş kontrol sistemi, tüm banyo ambiansları ve montaj olanakları için optimum çözüm sunuyor.

Duş sistemlerinde ise en büyük beğeniyi Shower System Euphoria SmartControl topladı.Euphoria SmartControl 310 duş sistemiyle, iki farklı püskürtme şekli arasında tercih yapma ya da ikisini karıştırarak kullanma olanağı sunuyor. Yaz yağmuru yumuşaklığında PureRain ile duşta gevşeyip ruhu dinlendirirken, yeni ActiveRain jet ise şampuanı durulayacak kadar basınçlı suyu ile gündelik hayatın stresini masajla vücuttan atmaya yardımcı oluyor.. İnceltilen yeni SmartControl kontrol ünitesi zarif bir görünüm sunarken, GROHTHERM termostat ile sıcaklık kontrolünü kolaylaştırıyor.

GROHE Sensia Arena ise yumuşak ve akıllı temizlik ile kişisel konfor ve hijyeni arttırmak üzere tasarlandı. Cildi yumuşakça temizleyen su ve özenle kurutan ılık hava sayesinde her kullanımda temizlik ve ferahlık hissi sağlıyor. Su basıncından püskürtücünün pozisyonuna, sıcaklığa, püskürtme şekli ve temizleme programına kadar her şey kişiye özel ayarlanabiliyor. Bu ayarları uzaktan kumanda ile ya da oturağın yanında bulunan panelle yapmak çok kolay. Ayrıca mobil uygulaması ile ayarları dijital cihazlarda saklamak da mümkün.

GROHE Sense & Sense Guard sistemleri, evlerde su basmasına bağlı hasarları önlemek için geliştirilen inovatif ürünler. Akıllı su sensörü GROHE Sense, zemine yerleştirilerek oda sıcaklığı ve nemini ölçmenin yanı sıra su baskınını tespit edebiliyor. Birden fazla cihaz evin farklı yerlerine monte edildiğinde su baskınını anında haberdar ediyor. GROHE Sense Guard ise, don riskini, sızıntıları, boru kaçaklarını tespit eden akıllı bir kontrol ünitesi. Konutun ana su borusuna uzman teknisyen tarafından monte edilen sistem, boru kaçağı olması durumunda suyu otomatik olarak kesiyor. Açık kalan musluklar da dikkatinden kaçmıyor. GROHE ONDUS uygulamasıyla kontrol edilen yenilikçi sistem, GROHE Sense ve GROHE Sense Guard'ı sürekli takip etmeyi sağlayarak size su güvenliği sunuyor.

GROHE'nin profesyonel tip Essence ve Concetto armatürleri, çekici tasarımı kullanım kolaylığıyla buluşturarak gündelik işlerin stresini azaltan bir konfor, mutfak işlerinin hızlıca yapılmasına yardımcı olan bir pratiklik sunuyor. Yeni GrohFlexx teknolojisi, suyu ihtiyaç duyulan her yere çevirebilmeye imkan tanıyor. Entegre metal yaylı silikon hortum, musluk başlığının 360 derece döndürülmesine elverişli. Yeni GROHE EasyDock M teknolojisi ise, güçlü mıknatısıyla musluk başlığını kolayca toplamayı sağlıyor. Gelişmiş 28 mm kartuşla üretilen Essence ve Concetto Professional, ince ve zarif gövdeleriyle dikkat çekiyor.

UNICERA’da GROHE’nin en geniş armatür serisi olan GROHE Essence Armatür Serisi de ziyaretçilere sergilendi. Essence, yaratıcılığı öne çıkarmaya ve önceden hayal dahi edilemeyecek bireysellikte mekanlar yaratmaya olanak veriyor. Armatürden duşa ve aksesuara kadar tüm ürünleri kapsayan seri, göz alıcı renkler ve özenli son dokunuşlardan 10 ayrı seçenek sunuyor. Cool Sunrise, Warm Sunset, Hard Graphite ve Nickel renkleri mat veya parlak kaplama ile tercih edilebiliyor.

GROHE, UNICERA ziyaretçilerine sergilenen yenilikçi ürünleri kullanım sırasında bizzat inceleme imkanı da sundu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL