• Geri dön

  • 907 Görüntülenme

  • 93 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


TEPE HOME’DAN YEPYENİ BİR ÜRÜN GAMI; “ARAMIZA HOŞ GELDİN TEPE BEBEK!”

Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle yaşam alanlarını güzelleştiren Tepe Home, şimdi de yepyeni bir koleksiyonu müşterileri ile buluşturuyor; Tepe Bebek.

Mobilya sektöründeki köklü tecrübesini yenilikçi bakış açısıyla birleştiren Tepe Home, kaliteli ve özgün tasarımları ile müşterilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Tüketicisinin ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alarak ürün yelpazesini genişleten Tepe Home, şimdi de yeni bebek koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaliteyi odağına alan Tepe Home’da, Bebek Odası takımlarının üretiminde kullanılan tüm malzemeleri özenle seçilip, bebek sağlığına uygun şekilde tasarlanarak TSE’ye uyumlu olarak satışa sunuyor. Bebek ve ebeveynlerin tüm ihtiyaçları düşünülerek sunulan koleksiyon; estetik tasarımları, geniş saklama alanları, büyütülerek kullanılabilme özellikleri ve fonksiyonel detaylarıyla öne çıkıyor. Bebek odası takımlarının her bir modülü ayrı olarak satın alınabiliyor; bu sayede tüketiciye kombinasyon özgürlüğü tanınıyor.

Alice; büyüyebilir beşiğiyle bebeğinizin ilk zamanlarından çocukluğa olan macerasında ona ilham veriyor. Nina; bir ortam yaratan doğal tarzıyla sevgi dolu ve sıcacık bir ambiyans sunuyor. Mono; modern tarzın yalın hatlarla yorumlandığı bir atmosfer vadediyor. Coco ise; zamansız ve romantik bir hissi bebek odalarına getiriyor. 4 farklı bebek odası takımından oluşan bu yepyeni koleksiyon, farklı zevklere ve farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

Tepe Home güvencesiyle üretilen ve satışa sunulan tüm bebek ürünlerine Tepe Home Mağazaları ve www.tepehome.com.tr adresinde inceleyebilir, beğendiğiniz ürünleri güvenle ve içiniz rahat olarak satın alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL