• Geri dön

  • 2.550 Görüntülenme

  • 480 Haber

  • 1.339 İşletme görüntülenme


Yedi yıldır aralıksız olarak eğitime destek veren LG, bu sene de minik öğrencileri, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Döneminde kullanabilecekleri kırtasiye malzemeleri ile buluşturdu.

LG Electronics (LG), eğitime destek vermeye devam ediyor. 7 yıldır aralıksız devam eden LG Electronics Türkiye Kırtasiye yardımı bu sene de Tekirdağlı öğrencilerle buluşuyor. İçerisinde defterden kaleme, cetvelden kalem kutusuna, silgiye, boya kalemlerine kadar ilköğretim öğrencisinin kullanabileceği malzemelerin bulunduğu okul çantaları, LG Electronics Türkiye tarafından gerçekleştirilen nezaket ziyareti ile yetkililere teslim edildi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki ziyarete, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve 13 okul müdürünün yanı sıra, LG Electronics Türkiye CFO’su Haewon Lee, LG Electronics Türkiye B2B Satış Direktörü Ergün Altay ve LG Electronics Türkiye çalışanları katıldı.

Eğitimin Destekçisi LG

2014 yılında Soma’da başlayan LG Electronics Türkiye Kırtasiye yardımı, 2018 yılında Kocaeli Dilovası’nda bulunan Köseler İlkokulu ile devam etti. Aynı zamanda LG Electronics Türkiye’nin ‘Kardeş Okul’ da ilan ettiği Köseler İlkokulu’na içerisinde zeka oyunlarından aktivite setlerine, kitaplardan el işi ve boya malzemelerine kadar çocukların keyifle vakit geçirip, kendilerini geliştirebilecekleri bir çok malzeme ile klima, projektör, OLED TV gibi LG markalı ürünler bulunan bir etkinlik sınıfı da armağan edilmişti.

Tekirdağ’da bulunan 13 okulundaki 400 öğrenciye kırtasiye yardımı yapan LG Electronic Türkiye CFO’su Haewon Lee “Yarınlarımızın temsilcisi çocuklarımızın sağlıklı gelişimi ve verimli bir eğitim hayatına sahip olmaları hepimizin asli görevi. LG Türkiye olarak, bu sorumluluğumuzun bilinciyle, elimizden gelen desteği sağlamak için çalışıyoruz. Eğitim alanındaki desteklerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL