• Geri dön

  • 3.423 Görüntülenme

  • 337 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğanın şekillendirdiği sayısız doku ve renk alternatifinden ilham alan Brita Koleksiyonu, yaşam ile mükemmel bir birliktelik sergiliyor.

Doğtaş Brita Koleksiyonu’nda; keten, traverten, meşe ve açık krem rengin birlikteliği sade ve şık bir tarz yaratıyor. Metal ayakların asil ve modern bir duruş kattığı koleksiyon; salon takımı, Tv ünitesi ve yatak odasından oluşuyor.

Brita koltuk takımı ve Tv ünitesi ile ferah ve şık salonlar

Yaşam alanlarına modern ve zamansız bir dokunuş katan Brita koltuk takımı, eşlik eden Tv ünitesi, orta ve yan sehpalar ile şehir hayatına eşsiz bir gönderme yapıyor. Kulplarda kullanılan deri üzerine uygulanan dikiş, adeta bir terzi eli değmiş görünümüyle artizan bir hava katıyor. Her bir parçanın ayrı ayrı değer kattığı koleksiyonun koltuklarında, keten kumaş ve deri birlikteliği dikkat çekiyor. Tv ünitesinde öne çıkan sarı metal detaylarla rafine bir görünüm sağlanırken, aynı zamanda çekmece ve saklama alanı olarak da oldukça fonksiyonel bir kullanım alanı sağlanıyor.

Yatak odalarında karakteristik detaylar

Deri ve kumaşın bir araya geldiği yatak başı ve üzerindeki detaylar, yatak odalarında şık bir ambiyans yaratıyor. Metrekaresi daha küçük odalar için aynalı gardırop tercihinin de yer aldığı Brita yatak odası takımında, cam kapaklı gardırop da seçenek olarak yer alıyor. Tamamlayıcı detaylardan biri olan dresuvar ve boy aynası ise, metalik dokunuşlarla takımı bütünlüyor.

Tüm Doğtaş ürünleri için Doğtaş EvindeGör uygulamasından yararlanabilir ve www.dogtas.com online satış sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL