• Geri dön

  • 429 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Yıllar önce İclal Aydın’a kitap imzalatmak isterken tanıştılar,yeni kitabı çocuklarıyla beraber imzalattılar

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R; oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu İclal Aydın’ı İstanbul’daki mağazalarında konuk etti. Söylenmemiş Sözler isimli kitabı ile büyük beğeni toplayan Aydın’ı okurlarla buluşturan etkinlikler, 11 Eylül Cumartesi günü D&R Akasya’da, 12 Eylül Pazar günü D&R Kanyon’da gerçekleşti. Kitapseverler büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde İclal Aydın, hoş bir sürprizle karşılaştı. Geçtiğimiz yıllarda İclal Aydın imza günü etkinliğinde sıra beklerken tanışan bir çift, yıllar sonra yazarın imza gününe bu kez çocuklarıyla birlikte geldi.

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, hafta sonunda keyifli edebiyat buluşmalarına ev sahipliği yaptı. Son romanı Söylenmemiş Sözler ile yankı uyandıran İclal Aydın, 11 Eylül Cumartesi günü D&R Akasya’da, 12 Eylül Pazar günü D&R Kanyon’da gerçekleşen imza günlerinde D&R’ın konuğu oldu. Sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde Aydın, imza dağıttı ve okurlarıyla sohbet etti.

D&R mağazasındaki etkinlik, keyifli bir sürprize de sahne oldu. Geçtiğimiz yıllarda İclal Aydın’a kitap imzalatmak için girdikleri kuyrukta tanışan bir çift, bu seferki imza gününe evli olarak, çocuklarıyla birlikte katıldı. Karşılaştığı sürpriz karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Aydın, etkinlikte aileyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL