• Geri dön

  • 3.028 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Kelebek Mobilya yeni tasarımları ile genç çiftlerin gözdesi oldu

Kelebek Mobilya, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Gelin Damat Dergisi Ödülleri’nde “Yılın Mobilya Markası” seçildi.

Türkiye’nin lider mobilya üreticisi Kelebek Mobilya, art arda aldığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Kelebek Mobilya, yeni evleneceklerin yaşam rehberi Gelin Damat Dergisi okuyucuları ve editörleri tarafından Yılın Mobilya Markası seçildi.

Yeni evleneceklerin yeni kuracakları hayatlarında merak ettikleri birçok konuda rehber olarak kabul ettiği ve yeni yaşamlarına alacakları mobilyadan aksesuara kadar binlerce üründe fiyatların, tarzların, tasarımların ve dünya trendlerinin anlatıldığı Gelin Damat dergisi bu yılın mobilya markası olarak Kelebek’i seçti.

Kelebek Mobilya’nın bu ödülü almasında, markanın son dönemde yaptığı iletişim çalışmaları ve tasarımları etkili oldu. Tüketiciler özellikle yeni evlenecekler tarafından büyük ilgi gören marka, bu yıl pandemi süreci olmasına rağmen 35 yeni mağaza açarak rekor bir büyüme sağlamasıyla da sektörde adından söz ettirdi. Genç çiftlerin, daha çok İskandinav ve Country tarzını bir arada sunan Kelebek’in ürün gamındaki Retro trend tasarımlarına ilgi duyduğu, derginin araştırmaları arasında yer aldı.

Gecenin sunuculuğunu Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün yaparken, törende sanat, siyaset ve magazin dünyasından tanınmış isimler yer aldı. Kelebek Mobilya adına ödülü, sunucu Pınar Altuğ Atacan’ın ‘‘Kalbimde Tek Kelebek’’ diyerek sahneye davet ettiği Marka Yöneticisi Serdar Çelik ve PR & İletişim Yöneticisi Melis Cingöz aldı. Melis Cingöz, “86 yıldır Türkiye’nin en köklü mobilya markasıyız. Burada olmaktan ayrıca mutluyuz, çünkü biz insanların duygularına hitap etmeyi seçen ve bu yolda samimi bir dil kuran bir markayız” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL