• Geri dön

  • 2.471 Görüntülenme

  • 480 Haber

  • 1.339 İşletme görüntülenme


LG Ultragear oyun monitörleri, oyuncuları ezber bozan bir yarışa davet ediyor.

26 Eylül 2021 saat 21.00’de, LG Türkiye YouTube kanalında, Yiğit Tezcan ve Pinti Panda’nın anlatımı ile canlı olarak yayınlanacak mücadelede yer almak için 19-21 Eylül tarihlerindeki elemelere katılmak ve en iyi zamanı yapan 20 pilottan biri olmak yeterli.

Üstelik elemelere katılanlar Nano IPS, QHD, 1 ms LG UltraGear 27” 27GP83B modeli kazanma şansı yakalıyor.

LG’nin tüm dünyada kendini kanıtlamış “UltraGear” oyun monitörleri, yarış oyunlarında da simülasyon yarışçılarının öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. LG UltraGear, motorsporlarını sevenlerin yakından takip ettiği e-spor yarışlarına “LG UltraGear eRacing” ile iddialı bir giriş yapıyor.

19-21 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek elemelerde en iyi zamanı yapacak olan 20 yetenekli simülasyon yarışçısı, 26 Eylül Pazar günü saat 21.00’de LG Türkiye YouTube kanalında gerçekleşecek canlı yayında kozlarını paylaşacak. Simülasyon ve Formula 1 incelemeleri ve yarışları alanında Türkiye’nin en bilinen isimlerinden Yiğit Tezcan ve oyun dünyasında adı sıklıkla geçen Pinti Panda (Tuna Akşen)’in anlatımıyla yapılacak elemeler sonrası kazanan oyuncuyu bir de sürpriz bekliyor. Final yarışına çıkacak 20 hızlı ve yetenekli yarışçı arasından rakiplerini geride bırakacak oyuncu, LG UltraGear QHD, 1 ms 27” boyutlarındaki “27GP83B” modeline sahip olacak.

Canlı Yayında Dolu Dolu Motorsporları Heyecanı
26 Eylül Pazar günü saat 21:00’de ise, sadece simülasyon yarışçıları değil, aynı zamanda tüm motorsporları tutkunları için heyecan dolu, harika bir görsel şölen yaşanacak. Canlı yayında Yiğit Tezcan ve Pinti Panda (Tuna Akşen)’in anlatımıyla ezber bozan bir yarış heyecanı için geri sayım şimdiden başladı.

Şampiyonların Tercihi LG UltraGear
LG UItraGear Monitörler, oyun severler ve profesyonel Espor oyuncuları tarafından tercih ediliyor. Nano IPS, 1ms, 165hz LG UltraGear 27GP83B monitör, 27 inç-68 santimetrelik ekranıyla da oyun severleri en heyecanlı maceraları bire bir yaşamaya davet ediyor. Öte yandan QHD çözünürlüğe sahip bu monitör, DCI-P3 renk gamının yüzde 98'inden oluşan geniş bir renk spektrumunu destekleyen bu monitör, HDR10 ile yüksek renk kalitesi ortaya koyarak mükemmel bir görsel gerçekçilik sunuyor. Üstün renk kalitesini mükemmel hızla buluşturmayı başaran UltraGear 27GP83B, 1ms hızı ile ters gölgelenmeyi en aza indirip hızlı tepki süresi sağlayarak oyuncuların yepyeni bir oyun performansının keyfini çıkarmasını sağlıyor. 165 Hz'lik ultra yüksek hız, oyuncuların sonraki kareyi hızlı bir şekilde görmelerine ve görüntünün sorunsuz akmasına olanak tanıyor. NVIDIA tarafından test edilen ve resmi olarak doğrulanan G-Sync® uyumluluğu sayesinde monitör, ekran yırtılmasının önüne geçip takılmayı en aza indirerek E sporculara daha sorunsuz ve daha hızlı bir oyun deneyimi de sunuyor.

LG Türkiye ve Motorsport Türkiye birlikteliğinde gerçekleşecek bu yarış hakkında detaylı bilgiye LG Türkiye ve Motorsport Türkiye internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Yarışın tanıtım videosuna LG Türkiye Youtube hesabından ulaşabilirsiniz.

Yarışma katılım koşulları ve detaylı bilgi için; tr.motosport.com ve lgkampanya.com’u ziyaret edebilirsiniz.

LG UltraGear 27GP83B modelini detaylı incelemek için; https://www.lg.com/tr/monitor/lg-27gp83b-b

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL