• Geri dön

  • 1.457 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Bilkent Center, Eylül ayında ziyaretçilerini Param Kart kampanyası ile karşılıyor. 16-19 Eylül tarihleri arasında toplamda 300 TL ve üzeri alışveriş yaparak fişlerini Bilkent Center mobil uygulamasına kaydeden ziyaretçilerine 75 TL değerinde anında harcamaya hazır Param Kart hediye ediyor.

Etkinlik ve kampanyaları ile her zaman keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Bilkent Center, Eylül ayında da kazandıran fırsatlarla ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

16-19 Eylül tarihleri arasında Bilkent Center’da toplamda 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler mobil uygulama üzerinden işlemlerini yaparak anında harcamaya hazır 75 TL değerinde Param Kart sahibi olacak.

Bilkent Center’ın renkli ve heyecan dolu dünyası ile harcadıkça kazanmak isteyen herkes, stoklarla sınırlı kampanyaya katılım sağlamak için Bilkent Center mobil uygulamasını indirip üye olduktan sonra alışveriş fişi ya da faturasının fotoğrafını çekip sisteme yükleyerek sıra beklemeden Param Kart fırsatından yararlanabiliyor.

Kampanya şartları hakkında daha detaylı bilgi için www.bilkentcenter.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da Bilkent Center kampanya masasından bilgi alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL