• Geri dön

  • 683 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 273 İşletme görüntülenme


Creavit’in banyolara dinginlik getiren banyo mobilyası Drop, su damlasından ilham alan tasarımı ile doğallığı banyoda yaşatıyor.

Su Damlasından İlham Alan Tasarım
Su Damlası formundaki lavabo ve bu formla uyum sağlayan yumuşak köşeleri ile huzurlu bir banyo yaratan Drop, lake kaplaması sayesinde suya ve neme karşı dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor. Alt modülde yer alan yavaş kapanır bas-aç kapaklı çekmece, kullanışlı bir depolama alanı sunuyor. 130 cm yüksekliğe sahip lake kaplama Drop boy dolabı, aynalı kapağı ve kullanışlı rafları ile ön plana çıkıyor. Drop alt modül ve boy dolabı, parlak beyaz ve antrasit renk alternatiflerine sahip.

Mükemmelliği Detaylarda
Drop mobilyaların yumuşak hatlı çizgisi, Dream Plus duvara dayalı klozet ile devam ediyor. Kombinde yavaş kapanan kapağa sahip klozet ile birlikte, damla şeklinde akıcı tasarıma ve geniş bir tezgah alanına sahip 120 cm’lik Damla serisi lavabo yer alıyor.

Drop kombinde, minimal sadeliği devam ettiren Creavit Bloom beyaz armatür kullanılıyor. Aksesuarlar ise; diş fırçalığı, havluluk ve sabunluktan oluşan Neo serisi.

Banyolara düzen getiren ve hayatı kolaylaştıran tüm Creavit modellerini, creavit.com.tr’den inceleyebilir, ihtiyacınıza uygun çözümü anında bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL