• Geri dön

  • 349 Görüntülenme

  • 10 Haber

  • 76 İşletme görüntülenme


Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık tecrübesi ile güvenin sembolü MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla MESA GÖKADA ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan, orman manzaralı MESA Orman projelerine sadece %15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olma fırsatı sunuyor. 

Türkiye’de inşaat sektörünün öncü ve güvenilir markası MESA’nın bulunduğu bölgelerde yaşam standartlarını yeniden şekillendiren Maltepe’deki MESA GÖKADA ve İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da bulunan MESA Orman projelerinde başlatılan olağanüstü kampanya yoğun ilgi ile karşılandı. MESA GÖKADA projesi 339.000 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini beklerken MESA kampanya kapsamında müşteriye özel ödeme planı ve seçenekleri sunuyor.

Konut sektöründe 50 yıllık köklü geçmişi boyunca “kalite” ve “güven” ile özdeşleşen MESA şimdiye kadar Türkiye ve yurtdışında yaklaşık 100.000’den fazla konuta imza attı. Yaklaşık 350 bin kişi, MESA kalite ve güvencesiyle yaşamlarını sürdürüyor. Bugün MESA konutlarında üçüncü nesiller yaşamlarını sürdürüyor. MESA, konutta yarattığı marka kavramının da ötesine geçerek bir ‘yaşam markası’ haline dönüştü.

Şehrin İçinde Doğa ile İç içe: MESA ORMAN
Az katlı tasarlanan bloklarındaki 219 daire ile butik ve özgün bir yaşam sunan MESA Orman projesinde 125 m² ile 300 m² arasında değişen büyüklükleriyle 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 daire seçenekleri yer alıyor. MESA Orman, metropolün içinde saklı bir doğa sunuyor.

Sadece yürüyüş mesafesindeki doğal göl ile yeşilin tüm tonlarını kucaklayan MESA Orman, parkları, bahçeleri, süs havuzları, mini şelalesi, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, havuzları, tenis ve basketbol sahaları, özel peyzajla birbirine bağlanan bahçeleri ile her ihtiyaca ayrı ayrı cevap veriyor.MESA Orman, çocukların, çocukluklarının tadına varacakları, oyun parklarında ve yeşil alanlarda özgürce koşabilecekleri dümdüz bir arazi üzerinde konumlanıyor.

Projenin etrafını saran ve çevresiyle bağlantısını yaratıcı bir kurguyla kesen koşu parkuru, sabah koşularının mis gibi orman havasında yapılmasına imkân tanıyor. Sosyal tesisin içerisinde yer alan dinlenme ve çalışma alanları ise MESA Ormanlılar’ın kendilerine nitelikli zamanlar yaratmasını sağlayacak.

Özel konumu sayesinde hem denizden hem de karadan önemli ulaşım olanaklarına sahip olan MESA Orman, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Levent ve Maslak’a 15 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca projenin 3. Köprü’ye yakınlığı sayesinde yeni havalimanına kolayca ulaşmak mümkün.

MESA’nın Maltepe’deki ilk Projesi, MESA GÖKADA
MESA GÖKADA projesi, fark yaratan konut projeleri ile MESA’nın, Maltepe’deki ilk projesi konumunda. Araziye uyumlu dizilimi, birbirini engellemeyen binaları, lokasyon ve ulaşım avantajları ile MESA’nın MESA GÖKADA projesi fonksiyonellikten ve kaliteden ödün vermeyenlerin tercihi olacak.

Birçok üstün niteliği ile Maltepe’deki yaşamı yeni zirvesine taşıyacak olan MESA GÖKADA projesi, 1+1’den 4+1’e kadar uzanan tip ve 72 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen farklı büyüklükte zengin daire çeşitliliği ile her ihtiyaca karşılık veren proje 3 bloktan oluşuyor. Projede bulunan toplam 317 daire, ticari alanlar, açık yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kafeterya gibi sosyal donatılar ve özgün mimari tasarımı ile MESA GÖKADA projesi Maltepe’de yaşam standartlarını yeniden belirleyecek.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile MESA GÖKADA projesi tüm ulaşım merkezlerine kısa ve kolay ulaşım imkânı sağlıyor. MESA GÖKADA projesi ayrıca Aydos Ormanları’na ve Kayışdağı Çam Ormanları’na yakınlığıyla balkonlarından eşsiz adalar ve doğa manzarasının keyfini çıkaracak sahiplerini bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL