• Geri dön

  • 518 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.724 İşletme görüntülenme


Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, tatil yapmak isteyen misafirlerine doğudan batıya, kuzeyden güneye, cennet vatanın her köşesinde, birbirinden keyifli yurt içi turu alternatifleri sunuyor.

Yaz mevsimini yolcu edip sonbaharı kucakladığımız şu günlerde, henüz tatile doyamayan misafirlerine alternatif fırsatlar sunan Tatilsepeti, tatil severleri küçük bir molaya daha davet ediyor.

Dünya mimarisinde iz bırakmış tarihi yapılar, yüzlerce yıl boyunca hüküm süren medeniyetlerin ölümsüz eserleri, UNESCO koruma listelerine girmeyi başarmış doğa harikaları ve birbirinden güzel eserleri sergileyen müzeleriyle tam bir kültür turizmi cenneti olan ülkemiz, hem yerli hem yabancı turistlerin odak noktası konumunda.

Tatilsepeti’nden hafta sonu kaçamağı


Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti doğudan batıya, kuzeyden güneye tam bir kültür coğrafyası olan bu toprakların sırrını keşfetmek isteyen gezginler için birbirinden avantajlı öneriler sunuyor. Yurt içi gezi turları sayesinde Anadolu'nun saklı cennetlerini yakından görme fırsatı tanıyan Tatilsepeti, günübirlik kültür turları ve 2 günlük yurt içi turlar gibi son derece cazip seçenekleriyle seyahat severleri heyecanlandırıyor. Hafta sonu turları hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/haftasonu-turlari linkini ziyaret edebilirsiniz.

Yüksek bir bütçe ayırma zahmeti yok! Yurt içi kültür turları arasında hem hafta sonu seyahat şansı veren hem de hafta içi günlere özel düzenlenen tur çeşitleri bulunuyor. Geniş bir süre ve yüksek bütçe ayırma zahmetine gerek bırakmayan bu turlar, ziyaretçilere büyük avantaj sağlıyor. Ayrıca, seyahat severlerin kısa sürede pek çok kültürel destinasyonu ziyaret edebilmesine olanak tanıyor. Ziyaret edilen yerde bir gece kalınması sebebiyle zengin bir deneyime dönüşen kısa süreli turlar, otobüs ya da uçak gibi seçenekleri de sunuyor.

Baştan sona Karadeniz’in keşfi için https://www.tatilsepeti.com/karadeniz-turlari, Marmaris, Bodrum ve Göcek rotalı Mavi bir yolculuk için https://www.tatilsepeti.com/ege-akdeniz-turu, tarihi güzellikleriyle İç Anadolu’yu ziyaret etmek için https://www.tatilsepeti.com/ic-anadolu-turlari, rüya gibi bir deneyim ile GAP seyahati için https://www.tatilsepeti.com/gap-turlari ve Doğu’nun yükselen yıldızı Doğu Ekspresi ile karlar altında masal tadında bir seyahat için https://www.tatilsepeti.com/dogu-ekspresi-turlari linkini ziyaret edebilirsiniz.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL