• Geri dön

  • 423 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Gerçekleştirdiği imza günlerinde sevilen yazarları okurlarla bir araya getiren D&R; oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu İclal Aydın’ı ağırladı. Yeni kitabı Söylenmemiş Sözler ile büyük yankı uyandıran usta kalem, 18 Eylül Cumartesi günü D&R Bursa Korupark’ta, 19 Eylül Pazar günü D&R Balıkesir 10 Burda’da kitapseverlerle buluştu. İclal Aydın’ın kitabını okurları için imzaladığı etkinlikler, kitap tutkunlarından yoğun ilgi gördü. Bursa’daki etkinliğe kızı ve torunu ile katılan hayranını gören İclal Aydın, mutluluğunu gizleyemedi.

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, düzenlediği imza günlerinde edebiyat tutkunlarını hayranı oldukları yazarlarla buluşturuyor. Yeni romanı Söylenmemiş Sözler ile büyük beğeni toplayan İclal Aydın, D&R Bursa Korupark ve D&R Balıkesir 10 Burda mağazalarında gerçekleşen imza günlerinde D&R’ın konuğu oldu.

Aydın’ın sevenleriyle bir araya geldiği imza günü etkinlikleri keyifli anlara sahne oldu. İclal Aydın hayranı bir kitapsever, yazarın Bursa’daki imza gününe kızı ve torunuyla katıldı. İclal Aydın, etkinliğe 3 nesil katılan sevenleriyle sohbet ederken, imza vermeyi ve fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL