• Geri dön

  • 975 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Kahve tutkunları 29 Eylül Dünya Kahve Günü’nde Paşabahçe Mağazaları’nın yüzlerce çeşit kahve bardağı seçeneği ile yepyeni tatlar keşfetmenin tadına varıyor. Kupalardan Türk kahvesi fincanlarına, espresso bardaklarından kahve setlerine kadar pek çok ürün keyifli sohbetlerin baş tacı kahveyi en şık ve doğru fincanlarda içmek isteyen kahve severlerin beğenisine sunuluyor.

Ev ve yaşam alanları için binlerce fikir ve öneri sunan Paşabahçe Mağazaları, 29 Eylül Dünya Kahve Günü’nde kahve tutkunlarını en güzel kahve ürünleri ile buluşturuyor. Paşabahçe Mağazaları’nın kahve severler için önerdiği ürünler arasında kupalar, espresso bardakları ve Türk kahvesi fincanları bulunuyor.

Türk Kahvesi Tutkunları için Eksiksiz Bir Set; Hatır Kahve Seti

Telvesi ile ikram edilen tek kahve türü olan, tadı, köpüğü, kokusu, pişirilişi ve ikram edilişiyle kendine özgü bir kimliği ve geleneği bulunan Türk Kahvesi, Paşabahçe Mağazaları’nda Hatır Kahve Seti ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Paşabahçe Mağazaları için özel olarak üretilen, kahvenin çekirdekten pişirilme ve sunum aşamasına kadar birçok araç ve gerecin yer aldığı Hatır Kahve Seti tam Türk kahvesi tutkunlarının aradığı bir set. Set içerisinde; İznik Tabaklar 2’li Fincan Seti, İznik Kahve Yanı Su Bardağı, Çekirdek Kahve, Bakır Cezve, Bakır Kahve Değirmeni ve Türk Kahvesi Kültürü Bilgi Kartı yer alıyor.

Türk kahve kültürünün en önemli sembollerinden olan kahve fincanları geleneksel ve modern tasarım sevenler için Paşabahçe Mağazaları’nda kahve meraklılarını bekliyor. Türk kahvesi tutkunlarının keyfine keyif katacak Selçuklu Gold Kahve Seti geleneksel sunumuyla dikkat çekiyor.

Paşabahçe Mağazaları’ndan “Kahve Bahane” Filtre Kahve Çeşitleri

‘Kahve Bahane’ çekirdek ve öğütülmüş filtre kahveler, Brazil, Blendix, Columbia Bouvar ve Ethiopia Limu çeşitleriyle güne taze bir kahve ile başlamak isteyenleri Paşabahçe Mağazaları’nda bekliyor. Yalnızca fiziksel mağazalarda satışta olan Kahve Bahane, kahve fincanını ve filtre kahvesini tek noktadan almayı tercih edenlerin gönlünü fethediyor.

Kahve Meraklılarına

“Meraklısına” setleri, hayat boyunca keşiflere yol arkadaşlığı yapmak için, hayatın detayda güzel olduğundan yola çıkarak bir araya getirilen ürünlerden oluşuyor. Meraklısına Espresso Seti 4'lü şık bardak tasarımıyla, Meraklısına Filtre Kahve Setleri renk tonu ve farklı aksesuarlarıyla, Meraklısına Latte Bardağı Metal Tabaklı set ise sunumuyla göz kamaştırıyor.

Espresso Bardaklar ile Farklı Bir Kahve Keyfi

Paşabahçe Mağazaları espresso bardakları ile İtalya kültürünün önde gelen kahvelerinden biri olan espresso keyfine keyif katıyor. Bergama Porselen Espresso Fincan Seti, Atlantic Porselen Espresso Fincanı ve Sensu Porselen Espresso Fincanı öne çıkan ürünler arasında yer alıyor.

”Hisli Şeyler” Paşabahçe Mağazaları’nda

Paşabahçe Mağazaları’nın, Güzel Kelimeler Dükkânı ile hayata geçirdiği, cansız olarak nitelendirilen şeylerin de hisleri olabileceği düşüncesiyle tasarlanan eğlenceli ve renkli Hisli Şeyler kupaları 12 farklı çeşidi ve üzerindeki yazıları ile özel bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Dünya Kahve Günü’nde, kahve tutkunu sevdiklerinizi mutlu etmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL