• Geri dön

  • 519 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 274 İşletme görüntülenme


Schneider Electric, Sektörün İlk Bina İnovasyon Platformu Olan Yeni Nesil EcoStruxure Building ile Verimliliği En Üst Düzeye Çıkarıyor

• Schneider Electric’in yeni akıllı bina platformu EcoStruxure Building, bina sakinlerine konfor ve verimlilik sağlarken, bina değerini artırıyor.
• EcoStruxure Building açık, uçtan uca IP mimarisi, ölçeklenebilirlik ve daha hızlı devreye alma için IoT cihazlarının hızlı bağlantı kurabilmelerine olanak tanıyor.
• Bu mimari içerisinde yer alan EcoStruxure Building Advisor uygulaması, bina otomasyonunda karşılaşılabilecek sorunların %80’ine uzaktan çözüm sağlamak için gelişmiş analizleri ve bakım hizmetlerini otomatik olarak sunuyor.
• EcoStruxure Building Operations 2.0 ise sınıfının en iyisi siber güvenlik özellikleriyle geliştirildi ve izleme ve kontrol için 10 kat daha fazla ölçeklenebilirliğin yanı sıra sistem entegratörlerinin yenilikçi uygulamalar oluşturmasına olanak tanıyan açık bir platform sunuyor.
• SmartX IP Kontrolörleri ve SmartX Sensörleri ile mühendislik verimliliğinde %30'a varan artış ve %20 daha hızlı devreye alma sağlanır.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, endüstrinin ilk açık bina inovasyon platformu olan yeni nesil EcoStruxure Building’i sektöre sundu. EcoStruxure Building’in açık, uçtan uca IP mimarisi, daha hızlı devreye alma için IoT cihazlarının hızlı bağlantı kurabilmelerini sağlıyor. Bina sistemleri ile bağımsız sistemler ve cihazlar arasında edge kontrolü ve iş birliğine olanak tanıyor. Uygulamaları ise gelişmiş analizler ve gerçek zamanlı karar alma mekanizmaları sunuyor. 

EcoStruxure Building, bina sahiplerine ve gayrimenkul profesyonellerine binaları için %15'e varan bir değer katkısı ve %6'ya varan ek kira geliri sunarak binanın toplam değerini artırıyor. 

Geliştiriciler, sistem entegratörleri ve Schneider Electric'in EcoXpert iş ortakları için EcoStruxure Building, %30'a varan oranda daha hızlı kurulum sağlayacak şekilde tasarlandı: 
• Yeni sistem ve işlevselliği sağlayan Smart Connector çerçevesi
• Enterprise Central ile tesis genişletmelerini kolayca yürütmek için 10 kat daha fazla ölçeklenebilirlik
• Mobil devreye alma, mühendislik geliştirme uygulamaları

Schneider Electric’in bu yılki Tesis Optimizasyon Yazılımı raporunda açık ara lider olduğunu dile getiren Verdantix sektör analisti Derrek Clarke, “Yeni nesil EcoStruxure Building ile Schneider Electric, binaların operasyonel verimliliğini bir sonraki seviyeye taşımak üzere daha fazla yenilik sunuyor. Bina sistemi yatırımlarını geleceğe taşımaya çalışan karmaşık operasyonlara sahip firmalar, Schneider Electric'i tedarikçileri arasına eklemelidir” dedi. 

EcoStruxure Building'in yeni öğeleri arasında şunlar yer alıyor:
• EcoStruxure Building Advisor uygulaması, bina otomasyon problemlerinin %80 kadarını uzaktan çözmek, planlanmamış bakım işlemlerini ve enerji maliyetlerini %30'a varan oranlarda azaltmak ve bina sakinlerinin şikayetlerini ortalama %33 oranında azaltmak için birden fazla tesis arasında otomatik ve gerçek zamanlı bakım olanağı sağlar.
• EcoStruxure Building Operations 2.0 sınıfının en iyisi siber güvenlik özellikleri ile güçlendirilmiştir ve tek seferde tasarlamak hareket halindeyken mobil erişim sağlamak için bir WebStation ve mobil uygulamalarla donatılmış özgün bir kullanıcı deneyimi sunar. Enterprise Central denetim sunucusu, büyük çaplı ve çok tesisli işletmeler için izleme ve kontrol becerisini 200+ sunucudan 2500+ sunucuya kadar yükseltir. Smart Connector çerçevesini kullanan, açık ve standartlara dayalı bu platform, sistem entegratörlerinin yenilikçi uygulamalar oluşturmasına olanak tanır ve basit bir şekilde ayarlanmış raporlama ve gösterge panoları aracılığıyla aksiyona dönüştürülebilir bilgiler sağlar. Ticari binalar için başta SmartX IP Kontrolörleri ve SmartX Yaşam Alanı Sensörleri olmak üzere ek IP entegre özellikler içerir.

 SmartX IP Kontrolörleri ve SmartX Yaşam Alanı Sensörleri, eCommission mobil uygulaması ile mühendislik verimliliğinde %30 artış ve %20 daha hızlı devreye alma için endüstri standartları ve IP tabanlı açık protokollerden faydalanan çok amaçlı saha kontrolörü ve sensörlerin yeni neslidir. 

EcoBuilding Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Laurent Bataille, “Hem müşterilere hem de iş ortaklarına binalarını yeniden icat etmeleri için çok sayıda olanak sunan yeni nesil EcoStruxure Building'in piyasaya sürülmesinden dolayı çok heyecanlıyız. Bu uygulama yalnızca enerji verimliliğini değil, entegrasyon, operasyon ve mühendislik verimliliğini de artırmaya yardımcı oluyor. Yetenekli çalışanları işe almak ve elde tutmak açısından önemli olan bina konfor ve üretkenliği de artırıyor. Son olarak, EcoStruxure Building'in IP becerileriyle, ölçeklenebilir ve geleceğe hazır olması, mülk sahiplerine gayrimenkullerinin değerini uzun vadede artırmalarına yardımcı oluyor” dedi. 

EcoStruxure Building, Schneider Electric’in sunduğu EcoStruxure Mimarisinin bir parçasıdır. EcoStruxure, IoT özellikli, açık ve birlikte çalışmaya uygun bir mimari ve platformdur. EcoStruxure™, güvenlik, güvenilirlik, verimlilik, sürdürülebilirlik noktasında gelişmiş değerler sunar. Aynı zamanda Her Seviyede İnovasyon sunmak için IoT, mobilite, bulut bilişim, analitikler ve siber güvenlik alanlarındaki gelişmelerden faydalanır. EcoStruxure™, sayıları 20.000'i geçen sistem entegratörünün desteğiyle 1,5 milyondan fazla cihaz arasında bağlantı kuracak şekilde 480.000'den fazla kurulumda uygulanmıştır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL