• Geri dön

  • 2.547 Görüntülenme

  • 340 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home, “Her Enza Geleceğe Bir Tohum” projesiyle yeni ormanlar yeşertiyor. Enza Home, mağazalarından yapılan her alışverişte doğaya hayat verecek bir tohum topu toprakla buluşturarak yemyeşil yarınlara umut oluyor.

Bütün çalışmalarında insana ve doğaya saygı felsefesiyle hareket eden Yataş Grup’un mobilya markası Enza Home, Türkiye’ye, doğaya, çevreye ve topluma karşı sorumluluğun bilinciyle “Her Enza Geleceğe Bir Tohum” projesini başlatıyor. Doğayı korumanın ve sürdürülebilir bir yaşamın hepimizin ortak çabasıyla mümkün olduğuna inanan Enza Home, bu projeyle ülkemizde yeni ormanların yeşermesi için önemli bir adım atıyor. Enza Home, mağazalarından yapılan her alışverişte bir tohum topunu toprakla buluşturarak yemyeşil bir geleceğe ortak ediyor. Müşteriler kasada kendilerine verilen QR kod sayesinde tohum topunun büyüme hikayesini takip edebiliyor. Proje çerçevesinde ulaşılması zor alanlara drone’larla atılan tohum topları sayesinde çorak araziler ağaçlık alanlara dönüşüyor.

Daha yeşil yarınların hep birlikte mümkün olduğunu söyleyen Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, “Günümüzde iklim krizinin etkilerini artık çok daha yakından hissediyoruz. Ormanlar hem birçok canlıya yuva olurken hem de büyük miktarlarda karbon depolayarak atmosferdeki karbon dengesini düzenliyor, sıcaklık artışının önüne geçiyor. Biz de “Her Enza Geleceğe Bir Tohum” projemizle yeni ormanlar yeşermesine vesile olmak istiyoruz. Müşterilerimizin de yaptıkları her alışverişte yemyeşil yarınlara katkıda bulunmalarını sağlıyoruz. Çok değer verdiğimiz bu projede geliştirdiği teknolojilerle bireylerin ve kurumların iklim krizine karşı pozitif ve doğrudan mücadele edebileceği çözümler sunan Ecording tarafından geliştirilen ve havadan tohum topu atışları gerçekleştiren insansız hava araçları kullanılıyor. Önümüzdeki yıl da devam edecek projemiz kapsamında bir yılda 250 bin tohumu toprakla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL