• Geri dön

  • 3.002 Görüntülenme

  • 337 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Yapılan araştırmalara göre insanların %80'inden fazlası ciddi sırt ağrısı çekiyor Bu sorunun çözümlerinden biri ise; insan ergonomisine en uygun çözümlerin uygulandığı tasarımlar. Doğtaş Relax modelleri de tam da bu amaç için hazırlandı.

Doğtaş relax mekanizmalı koltuk takımları, tarz sahibi dokunuşlarla yaşam alanlarına yüksek konforu davet ediyor. Şık tasarımların, güçlü profillerle birleştiği relax mekanizmalı koltuk takımlarında, tarz ve uyumun ahengini sunan detaylar, fonksiyonel sadelikte hayat buluyor.

Modern Hatların Fonksiyonel Şıklığı; Monarch ve Madrid

Monarch ve Madrid koltukların sırt destekli rahat oturma alanının evlere kattığı ambiyans, ilham alınası bir yaşam kurgusu sağlıyor. Monarch keskin hatları yumuşak geçişlerle tamamlıyor. Dingin hatlarıyla huzura, özel yapısıyla dikkat çeken Madrid koltuk takımı; fonksiyonelliği ve konforu buluşturan yatak olma özelliğiyle kusursuz bir yaşam alanı yaratıyorlar.

Chester Şıklığının Yepyeni Yorumu; Riviera

Chester stilini günümüz trendleriyle yorumlayarak yepyeni bir bakış sunan Riviera koltuklar, tek el ile kolaylıkla açılabilen hareketli sırt mekanizması ve relax oturum rahatlığıyla yatak olarak kullanılma imkânı sağlıyor.

Fonksiyonellik spor şıklıkla buluştu; Colin ve Brita

Spor bir şıklığa sahip Colin ile sade ve şık Brita koltuk takımlarındaki relax mekanizma, konforlu bir oturma alanı yaratıyor. Relax sırt mekanizması sayesinde sırt kısmı geriye doğru yatırabiliyor ya da tamamen yatay pozisyonda yatak olarak kullanılabiliyor.

Hızlı ve yorucu bir günün ardından eve geldiğinizde enerjik bir atmosferle karşılaşmak, kendinizi konforlu bir koltuğa atmak için ihtiyacınız olan tüm özellikler Doğtaş Relax tasarımlarında.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL