• Geri dön

  • 2.973 Görüntülenme

  • 337 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Modern çizgileri ve yalın formuyla dar yaşam alanlarında, balkon ve bahçelerde kullanım kolaylığı sunan yeni Nadia Mini Koltuk Takımı, kadifenin sıcak dokusuyla renklerin ve desenlerin neşeli dünyasını birleştiriyor.

Doğtaş imzalı yeni Nadia Mini Koltuk Takımı, modern çizgileri ve yalın formuyla dar yaşam alanlarına, balkonlara ve bahçelere renk katıyor. Göz alıcı desenlerle kadife şıklığını birleştiren Nadia Mini Koltuk Takımı, sade İskandinav tarzı ve sağladığı oturum konforuyla keyif saatleri vadediyor. Siyah ve ceviz ahşap ayak alternatifleriyle farklı tarz mobilyalarla kombinasyon imkânı sağlayan Nadia Mini Koltuk Takımı dekorasyonda pratik çözümleri sevenler için ideal bir opsiyon.

Ev konforuna atılan yeni keyif imzası Nadia Koltuk Takımı

Keyifli sabah kahveleri ve uzun 5 çayı sohbetleri için ideal olan Nadia Mini Koltuk Takımı, ikili mini koltuk ve berjerden oluşuyor. Farklı zevklere göre geniş kumaş seçenekleriyle farklı kombinlenebilen Nadia Mini Koltuk Takımı ile sohbetler uzun, keyifler yüksek olacak. Siyah-beyaz çizgili ve büyük tek renk çiçek opsiyonlarıyla sezon trendlerini mobilyaya taşıyan tasarımlar, sadeliği renk ile birleştiriyor.

Tüm Doğtaş ürünleri için Doğtaş EvindeGör uygulamasından ve ücretsiz mimarlık hizmetinden yararlanabilir, www.dogtas.com online satış sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL