• Geri dön

  • 103 Görüntülenme

  • 12 Haber

  • 733 İşletme görüntülenme


Kale Endüstri Holding, kullanıcılarının ihtiyaç duyacağı tüm güvenlik ürünlerini bir arada sergiliyor

Kale’nin yeni nesil showroomunda tam kapsamlı güvenliği deneyimlemek mümkün!

Türkiye’nin entegre güvenlik şirketi Kale Endüstri Holding; çelik kapı, çelik kasa, elektronik kilit sistemleri, pencere sistemleri ve alarm sistemleri başta olmak üzere tüm ürün gruplarını Vadistanbul’da hayata geçirdiği 450 metrekarelik showroomunda bir arada sergiliyor. Showrooma gelen ziyaretçiler, Kale Endüstri Holding’in en yeni ürünlerini inceleyebilme, birebir deneyimleyebilme ve güvenlik ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılayabilme imkânı yakalıyor.

Yaklaşık 70 yıldır tam kapsamlı güvenlik hizmetleri sunan Kale Endüstri Holding, kullanıcıları için güvenliğin olduğu kadar zamanın da çok önemli olduğunu biliyor ve bu bakış açısıyla hizmetlerini kullanıcıya ulaştırma konusunda da bütüncül bir yaklaşım sergiliyor. Vadistanbul’da faaliyet gösterdiği 450 metrekarelik konsept mağazasında Kale Kilit, Kale Çelik Kapı, Kale Çelik Kasa, Kale Pencere Sistemleri ve Kale Alarm markalı güvenlik çözümlerini bir arada sergileyerek müşterilerinin evleri veya işletmeleri için ihtiyaç duyacakları tüm güvenlik çözümlerine kolayca ulaşabilmelerine imkân tanıyor.

Showroomda aynı zamanda birçok ürünü verilen hizmete uygun olarak tasarlanan özel odalarda deneyimleme imkânı bulunuyor. Mağazaya gelen ziyaretçiler böylece Kale Çelik Kapı’nın kalite ve dayanıklılık beklentilerine cevap veren estetik tasarımlarını yakından incelerken, Kale Çelik Kasa’nın ev, ofis, otel veya işletmeler için farklı ihtiyaçlara çözüm sunan kasa modellerini test edebiliyor. Ayrıca Kale Kilit’in yüksek güvenlik sağlayan yeni nesil kilit çözümlerini tüm ayrıntılarıyla gözlemleyebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL