• Geri dön

  • 2.077 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack, ayakkabı modelleriyle olduğu kadar tekstil ürünleriyle de öne çıkıyor. Hem fitness salonlarında hem de doğa aktivitelerinde tercih edilen Lumberjack Tekstil Koleksiyonu geniş ürün yelpazesiyle kadın ve erkeklere sportif alternatifler sunuyor.

Son dönemin vazgeçilmezi olan spor kıyafetler hayatın her alanında başrolde yer alıyor. Lumberjack tekstil koleksiyonu kadın ve erkeklere konforlu ve dinamik seçenekleri geniş ürün yelpazesiyle bir arada sunuyor.

Egzersiz yaparken rahat hareket edebilmek oldukça önemli. Hareket özgürlüğü sunan spor tayt’lar, t-shirt’ler, fermuarlı sweat’ler ve eşortmanlar Lumberjack koleksiyonu ile kadın ve erkeklerin beğenisine sunuluyor. Somon, siyah, beyaz ve lacivert gibi renklerin öne çıktığı koleksiyonda ürünler, hologram baskı ve desenler gibi detaylarla harmanlanarak trend bir görünüm kazanıyor. Sokak modasının da gözdesi olan spor kıyafetler, hareketli yaşamı benimseyen her tarza hitap ediyor.

Lumberjack’in tekstil koleksiyonunu daha yakından görebilmek in Street ve diğer seçkin satış noktalarını veya www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL