MEMORİAL TEŞHİS VE TEDAVİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

KAPTAN PAŞA MAH. PİYALEPAŞA BULV. İSTANBUL MEMORİAL HASTANESİ C BLOK KAT.3 PK:34384 OKMEYDANI ŞİŞLİ - ŞİŞLİ / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 4.03.2021 04:06:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : MEMORİAL TEŞHİS VE TEDAVİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
  • Tabela Ünvanı : MEMORİAL SAĞLIK GRUBU
  • Firma Türü : ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 29 Nisan 2002 Pazartesi
  • Sermaye : 450.150,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - ŞİŞLİ VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 6140516043
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 475051-0
  • NACE Kodu : 862103
  • Mersis No : 0614051604300011
  • E-Tebligat Adresi : 25949-58365-93815
  • Çalışan Sayısı : 10001+
Memorial Sağlık Grubu, seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında daima yanınızda.

Memorial Sağlık Grubu, seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında, sektörde öncü uygulamalarla fark yaratarak, sağlıkta dünya markası olmak misyonu ile kurulmuş ve ilk hastasını Şubat 2000’de kabul etmiştir. Türkiye'yi, dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmeti ile tanıştıran Memorial, JCI Akreditasyon Kalite Belgesi'ni alan (Joint Commission International) Türkiye'nin ilk, dünyanın 21. hastanesidir. Memorial uzman doktorları, bilgi ve birikimlerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personeli, hasta odaklı hizmet anlayışı, kalite politikası, ileri tıp teknolojisi ile donatılan tanı-tedavi üniteleri, modern mekanları ve konforlu hasta odaları ile sağlıkta güvenin adresidir.

Memorial İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya ve Diyarbakır’da bulunan 11 hastane, 1 tıp merkezi, 1 wellness merkezi ile sağlığınız için daima yanınızda...

Memorial Sağlık Grubu’nu uluslararası standartlarda sağlık hizmetini ülkemize getirmek amacıyla kurduk. Kuruluşumuzdan bugüne, sağlık sektöründe ilklere imza atmanın ve milyonlarca hastaya Memorial kalitesinde sağlık hizmeti sunmanın kıvancını yaşıyoruz.

Sağlıkta Memorial kalitesi en büyük gurur kaynağımız. Sağlıkta uluslararası kalite belgesi olan JCI Akreditasyon Belgesi’ni alan (Joint Commission International) Türkiye’nin ilk, dünyanın 21. hastanesi olmanın ve ülkemize dünya sağlık standartlarını kazandırmanın gururu ile büyük işler başardık.

Bugün alanlarında uzman yüzlerce doktor, hemşire, sağlık personeli ile tüm hizmet noktalarımızda, ileri tanı tedavi yöntemlerini son teknolojik tıbbi cihazlar ve yakın ilgi ile birleştirerek, şifa dağıtıyoruz.

Sağlık hizmetlerindeki “ilk”leri ile bir ‘dünya hastanesi’ olan Memorial, artık dünyanın 167 ülkesinden hasta kabul ediyor. Özellikle Tüp Bebek ve Genetik, Kalp Damar Cerrahisi, Robotik Cerrahi, Kardiyoloji, Onkoloji, Organ Nakli, Kemik İliği Nakli, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Omurga Sağlığı gibi bölümlerimiz ve diğer cerrahi bilimlerde gerçekleştirdiğimiz başarılı uygulamalarla, dünya tıp literatüründe ilgi çeken çalışmalar yapıyoruz.

Bilimsel araştırmalara verdiğimiz önem, hasta odaklı hizmet politikamız, tıbbi etik değerlere bağlılık, her zaman en iyi tıbbi olanaklara sahip olma vizyonumuz ve kalite değerlerimiz bizim için vazgeçilmez unsurlar.

Memorial sizler için sürekli yenileniyor, büyüyor ve yeni lokasyonlarda hizmet vermeye devam ediyor.

Bizim için en önemli şey sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeniz. Bu amaçla biz sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Her şey sizler için; "Çünkü sağlığınız değerli"

RESMİ FAALİYET KONUSU
Başta kalp ve damar hastalıkları olmak üzere her türlü hastalığın teşhis tedavi ve önlenmesi konularında bilimsel eğitim araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmak Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul iktisap etmek kiralamak kiraya vermek almak satmak sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek şirket sahibi bulunduğu veya diğer kişi ve kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkullerini ipotek verebilir teminat olarak gösterebilir ve alacaklarına karşılık da menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir verebilir ve bu ipotekleri fekkedebilir şirket kendi gayri menkul mallarını üçüncü şahıslar lehine ipotek olarak verebilir teminat olarak gösterebilir ve 1.8.2007 tarihinde tescil edilen anonim şirket ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
MEMORİAL TEŞHİS VE TEDAVİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL