DEHA MAĞAZACILIK EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

MECİDİYEKÖY MAH. OĞUZ SOK. M.KÖY RÖNESANS BİZ İŞ MRKZ. NO:4/14 PK:34387 ŞİŞLİ - ŞİŞLİ / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 5.03.2021 20:57:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : DEHA MAĞAZACILIK EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK PAY SAHİPLİ ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi
  • Sermaye : 18.000.000
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - ZİNCİRLİKUYU VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 2730648362
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 761311-0
  • NACE Kodu : 475104
  • Mersis No : 0273064836200012
MADAME COCO
2011 yılında İlhan Tanacı tarafından Türkiye’de ev/yaşam, dekorasyon ve ev tekstili alanında tüketici ihtiyaçlarına yönelik yapılan doğru analizler sonucu en uygun ürün ve hizmetin sunulması adına yaratılan MADAME COCO kısa sürede sektörün lider markası konumuna yerleşmiştir. Global bir marka olmayı hedefleyen MADAME COCO, 2016 yılı itibariyle yurtdışında yeni mağazalarının açılmasıyla birlikte faaliyetlerine birçok farklı ülkede hızla devam ederek Türkiye’nin uluslararası arenada en büyük temsilcilerinden biri olma yolunda ilerlemektedir. Türkiye ve 17 farklı ülkede toplam 92 şehirde olmak üzere 300 mağazası ve 75.000 m2’lik satış alanına ek olarak www.madamecoco.com online alışveriş sitesiyle birlikte yılda 100 Milyon ziyaretçi ve bununla birlikte sosyal medyada 4 Milyon takipçiye ulaşmaktadır.

Öncelikle ev tekstili ürünlerini Avrupai desenlerle buluşturarak ürünlerini klasik stilden daha güncel ve modernize formlara taşıyan MADAME COCO, ürün yelpazesini kısa sürede cam ve kristal, mutfak/sofra, plastik ürünler, ev giyimi, kişisel bakım ürünleri ve kozmetik gibi farklı kategorilerle de genişletmiştir. Özgün tasarımlar ile zenginleşen geniş ürün yelpazesiyle MADAME COCO, sektöre yön veren öncü markalardan biri haline gelmiştir.

Çıkış hikayesini oluşturduğu Fransa’nın Grasse bölgesinden ilham alınarak tasarlanan, ana temasını doğadan gelen içeriklerin oluşturduğu RÉPERTOIRE markası ise yüksek kaliteyi ulaşılabilirlik ile birleştirerek sunduğu geniş ürün gamıyla kozmetik alanına yenilikçi bir yön getirmiştir. Fransız bahçelerinden gelen sofistike esanslarıyla oda kokuları ve parfümler, zeytinyağı, badem yağı, shea yağı ve mucizevi özelliklere sahip aloe vera gibi zengin ve natürel içerikli kişisel bakım & saç bakım ürünleri ile RÉPERTOIRE, müşterilerimizin kozmetik ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik birçok farklı alternatif sunmaktadır.

Her zaman mağazalarında müşterilere ziyaretleri sırasında kendilerini evlerinde gibi rahat hissetmelerini sağlayacak bir deneyim yaşatmayı hedefleyen MADAME COCO, www.madamecoco.com online alışveriş adresi üzerinden de ziyaretçilerine de aynı ortamı sunmaktadır.

İş ortaklarımıza karşı duyduğumuz sorumluluk bilincini her daim göz önünde bulunduran, güvenilirlik ve adalet kavramlarının arkasında duran, çalışanlarının haklarını her zaman gözeten, empati yapan ve aynı enerjiyi paylaşan bir marka olarak, bütünsel bir yaklaşımla markamızı sektörünün lideri konumuna getirmiş bulunmaktayız.

RESMİ FAALİYET KONUSU
Her türlü ev tekstil ürünleri ve aksesuarları ev giysisi mamulleri terlik iç çamaşırı...satışını yapmak üzere toptan ve perakende mağazalar açmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
DEHA MAĞAZACILIK EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL