DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

İDEALTEPE MAH. RIFKI TONGSİR CAD. NO:107 PK:34841 MALTEPE - MALTEPE / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 13.05.2020 22:54:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : PAY SAHİBİ SAYISI BİRDEN FAZLA ANONİM ŞİRKET
  • Yetkili : DAVUT DOĞAN (YÖNETİM KURULU BAŞKANI),ŞADAN DOĞAN (YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ)
  • Kuruluş Tarihi : 20 Ağustos 1935 Salı
  • Sermaye : 350.000.000
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - İKİTELLİ VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 5420055837
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 21271-0
  • Oda Sicil Numarası : 21271
  • NACE Kodu : 310904
  • Faaliyet Alanları : Mobilya İmal ve Satıcılığı,Mobilya Satıcılığı
  • Mersis No : 0542005583700010
  • E-Tebligat Adresi : 25999-75426-14425
Doğtaş Kelebek
Doğtaş olarak ürünlerimizi, insanların sevdikleriyle geçirdikleri zamanları güzelleştirmek için tasarlıyoruz.

Doğtaş Kelebek
Türk mobilya sektörünün iki köklü markası, aynı çatı altında tüm dünya için üretiyor.

Markalarımız; Doğtaş, Kelebek, Kelebek Mutfak - Banyo, Lova Yatak, Ruum Store

 Doğtaş Kelebek
Markalarımızın gücü, güçlü iş ortaklarımız ve sektörel deneyimi uzun yıllara dayanan ekibimizle; dünyanın birçok noktasında yayğınlaşıyoruz. 32 ülkeye aktif ihracat gerçekleştiren Doğtaş Kelebek olarak hedefimiz; Türk mobilyasının kalitesini yurtdışında yaygınlaştırarak bir dünya markası olmak…

Şirket Hakkında
1972 yılında Çanakkale Biga’da kurulan Doğtaş, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiye’nin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanangeniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında ustalıkla ürettiği özgün tasarımlı modelleriyle sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mobilya ise 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kuruldu. 1986 yılına kadar İstanbul Haliç’te Kelebek markası ile kontrplak üretti. 1978’de dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak Düzce'de kurduğu modüler mobilya fabrikasını, Avrupa'nın en modern ve büyük tesislerinden biri olarak işletmeye açtı. Kelebek Mobilya, Düzce’de yer alan 186 bin metrekarelik bir sahada, 40 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojileri kullanarak; mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürüyor.

Doğtaş, 2012 yılında Kelebek Mobilya’yı bünyesine katarak, mobilya pazarında gücüne güç kattı. Birleşme sonrası Doğtaş Kelebek Mobilya San. ve Tic. AŞ. unvanıyla tek şirket çatısı altında; Doğtaş, Kelebek Mobilya, Kelebek Mutfak&Banyo, Lova markaları ve projeli işler departmanı olarak çalışmalarda bulunuyor.

Doğtaş
Ürünlerimizi, insanların yaşam alanlarında geçirdikleri zamanları güzelleştirmek için tasarlıyoruz.

1972 yılında Çanakkale’nin Biga ilçesinde Doğan Mobilya adıyla 80 metrekarelik bir atölye olarak kurulan Doğtaş, kuruluşundan bu yana büyümeye ve gelişmeye devam eden köklü bir marka. Ali Doğan tarafından küçük bir mobilya atölyesi olarak kurulan şirket, altı oğlu tarafından yönetilerek markalaşmaya ve dünya çapında yaygınlaşmaya devam etti. Biga’da Doğan Mobilya’nın ardından Doğtaş A.Ş.’yi kurarak büyüten altı erkek kardeş, kurumsallaşmak adına önemli bir adım atmış oldu. O günden bu yana şirket, büyüme ve kurumsallaşma çalışmalarıyla birlikte marka yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir.

Güçlü iş ortakları ve 1.300 çalışanıyla dünyanın birçok seçkin noktasında yaygınlaşan Doğtaş, bugün; yurtiçi ve yurtdışında yer alan 200’ün üzerindeki konsept mağazasıyla, mobilya sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

Evlenenler, evini yenileyenler ya da en ufak bir dekorasyon ihtiyacı olanların istek ve ihtiyaçlarını iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında destek olmaya çalışan Doğtaş, oturma odalarından yatak odalarına, çocuk ve genç mobilyalarından yemek odalarına, geniş ürün yelpazesiyle öne çıkıyor. İnsanların mobilya ihtiyaçlarını karşılamaktan öte, onların hayatlarına da ortak olan, adeta onlarla yaşayan Doğtaş, tasarımlarıyla tarz ve uyumu da yaşam alanlarına taşımayı vaad ediyor.

Malzemesinden kumaşına, renginden tasarımına, Doğtaş ürünleri insanlara yaşam alanlarında dilediği kombinasyona sahip olma özgürlüğü veriyor. Yılların verdiği birikim ve uzmanlığını ustalıkla yansıttığı tasarımlar, 300 farklı kumaş ve 35 farklı ahşap renk seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Doğtaş, bugüne kadar yapmış olduğu yeniliklerle, öncü çalışmalarıyla, sektörün birlik ve beraberliği adına attığı adımlarla, özellikle tasarıma ve tasarımcıya verdiği değerle dikkat çekiyor.

Doğtaş, sadece mobilya üretip satan bir üretici olmanın ötesinde, yaşam alanlarına tarz ve uyum katmayı amaçlayan ve uygun çözüm önerileriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran, mimari desteğiyle fikir danışılan bir marka olmayı en büyük hedefleri arasına koyuyor.

Çanakkale’de doğan Doğtaş, böylece hem bulunduğu topraklara yatırım yapıyor ve hem de yaptığı başarılı projelerle yükselen marka imajını daha da sağlamlaştırıyor. Sektör dışında eğitim, sosyal sorumluluk, çevre, sağlık konularında da destek sağlayan Doğtaş, Türkiye’nin güven veren markalarından biri olmaya devam ediyor.

Kelebek Mobilya
Bugünün tasarımlarını, bugünün ihtiyaçları için tasarlıyoruz.

Türkiye'nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından birisidir. 1935 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasıyla, ilk yerli uçakların kanatları için kontrplak üretmek amacıyla İstanbul Haliç’te kurulan Kelebek, Türkiye’nin ilk modüler mobilya markasıdır.

2020 yılını kitlesel ve küresel bir marka olma hedefiyle karşılayan Kelebek, Düzce’de 40 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 186 bin metrekarelik bir alanda; mobilya, mutfak ve banyo üreten bir sanayi kuruluşudur. Alman ve İtalyan teknolojisi ile masif ve muhtelif kaplama teknikleri kullanılarak üretime devam eden ve kitlesel ve küresel bir marka olma hedefiyle yeni bir döneme giren Kelebek, Türkiye’nin her ilinde mağaza açmayı planlamaktadır.

Bugün; ürünlerini yurt içinde 160’ın üzerinde mobilya ve mutfak mağazasında tüketicilerin beğenisine sunan Kelebek, ayrıca yaklaşık 15 ülkeye gerçekleştirdiği standart ve özel Kelebek ürünleri ihracatı ve yurtdışında yer alan konsept mağazalarıyla uluslararası pazarda da seçkin markalar arasında yer almaktadır.

Mobilya tasarımlarıyla modern ve yenilikçi bir dünyayı evlerinize taşırken yaşam alanlarını fonksiyonel ve modüler dokunuşlarla değiştiren Kelebek, geniş ürün yelpazesiyle her zevke ve tarza uygun mobilyalar sunmaktadır. Salon, yatak odası, yemek odası ve genç odası mobilyalarında şık ve kolayca kombinlenebilen trend tasarımlar, ücretsiz sunulan mimar hizmetiyle de müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyeye taşımaktadır. Kaliteli, yenilikçi ve modern ürün ve ulaşılabilir fiyat politikasından ödün vermeyen marka, Türkiye’nin en güvenilir mobilya markaları arasında yerini korumaya devam etmektedir.

Kelebek Mutfak - Banyo
Kelebek’in usta ellerinden kalbinize uzanan mutfak ve banyolar tasarlıyoruz.

Türkiye'nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından birisidir. 1935 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasıyla, ilk yerli uçakların kanatları için kontrplak üretmek amacıyla İstanbul Haliç’te kurulan Kelebek, Türkiye’nin ilk modüler mobilya markası olmanın yanında endüstriyel üretimleriyle de kısa sürede ismini duyurmayı başarmıştır.

2020 yılını kitlesel ve küresel bir marka olma hedefiyle karşılayan Kelebek, Düzce’de 40 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 186 bin metrekarelik bir alanda; mobilya, mutfak ve banyo üreten bir sanayi kuruluşudur. Alman ve İtalyan teknolojisi ile masif ve muhtelif kaplama teknikleri kullanılarak üretime devam eden ve kitlesel ve küresel bir marka olma hedefiyle yeni bir döneme giren Kelebek, Türkiye’nin her ilinde mağaza açmayı planlamaktadır.

Kelebek Mutfak-Banyo bugün; yurt içinde 17 konsept mağazanın yanı sıra hem yurt içinde hem de yurt dışında pek çok farklı elit projede yer almaktadır.

Projeli işler alanında Türkiye ve yurt dışında; konut, yurt, otel ve karma projelerinde mutfak, banyo, oda ve daire kapıları, vestiyer ve dolap çözümleriyle uzmanlık ve donanım gerektiren alanlarda da hizmet sunan Kelebek Mutfak-Banyo, büyük projelerin tüm dekorasyon ve tefriş çalışmalarını başarıyla gerçekleştirmektedir.

Kelebek, yurtiçi ve yurtdışında 8 binden fazla projede edindiği deneyim ve mutfak sektöründe ürünlerine 5 yıl garanti veren tek marka olmasıyla öne çıkmaktadır.

Lova Yatak
Yatak ve uyku ürünleri dünyasında yerleşik alışkanlıkları sarsıp, kuralları yeniden yazdık.

Doğtaş on yıllardır biriktirdiği teknoloji, bilgi ve deneyim ile yatak markası Lova’yı yarattı. Tasarımdan üretime her aşamada işleyen usta eller, her bir Lova’yı ustalık eseri olarak yorumluyor. Kişiye özel seçenekleriyle beklentilerin ötesine geçen Lova, yatak ve uyku ürünleri dünyasında yerleşik alışkanlıkları sarsarak kuralları yeniden yazıyor.

Yaşam kalitesi için önce sağlıklı uyku diyerek yola çıkan Lova yatak, vücut ortopedisine odaklanarak kişiye özel doğal ve sağlıklı uyku ortamlarını sunuyor. İnsan hayatının üçte birinin uyuyarak geçtiği bilgisi ışığında Lova, yataklarında en son uyku teknolojilerine yer veriyor. Daha sağlıklı ve konforlu bir uyku imkanını, ulaşılabilir fiyatlarla müşterileri ile buluşturan Lova, lüks olgusuna dair ince detaylardan, teknolojik ve butik çözümlerden de ödün vermiyor...

Kişiye özel uyku ayrıcalığı için Lova Sleep Test ile yatak asistanı hizmeti, en uygun Lova’yı belirlerken, herkesi kendi kusursuz uyku deneyimiyle tanıştırıyor. Aynı zamanda ilk 100 gece için garantili olan Lova yataklar, memnun kalınmadığı takdirde değişim ve iade imkanı sunuyor. Yeni nesil patentli yay sistemleri, hafızalı sünger tekniği, ısı ve nem transferi yapan dry&soft teknolojisi ile ısı ve nem kontrolü de Lova yataklarda buluşuyor. Kumaşa kazandırdığı etkili antibakteriyel özellikleri uluslararası kuruluşlarca onaylanan Aegis teknolojisi sayesinde son derece hijyenik bir uyku ortamı sunan Lova yataklar, yaşam ve uyku kalitesini artırıyor.

Bugün; yurtiçi ve yurtdışında 300’ün üzerinde satış noktası ile Doğtaş ve Kelebek mağazalarında satışa sunulan Lova yatak, açtığı ve açmayı planladığı kurumsal mağazaları ile de müşterisiyle buluşuyor.

Ruum Store
Ruum Store, e-ticaret üzerinden küçük evlerin ihtiyaçlarına pratik ve ulaşılabilir çözümler sunuyor.

Dar alanlara en tarz çözümler” söylemiyle 2019’da internet müşterisiyle buluşan Ruumstore.com, Doğtaş’ın online satış markasıdır. Kaliteli, modüler ve işlevsel mobilyaları ulaşılabilir fiyatlarla internet müşterisinin hizmetine sunan Ruumstore.com, yaşam alanlarında pratiklik ve fonksiyon arayanlara Doğtaş kalite ve güvencesiyle ulaşıyor.

Malzeme kalitesinden ödün vermeden her detay düşünülerek tasarlanan Ruumstore.com mobilyaları, bir iş gününde kargoya teslim ve oldukça anlaşılır kılavuzları ile kolay kurulum imkanı sağlıyor. Ruumstore.com’da sehpadan çalışma masasına, kitaplıktan pufa, komodinden TV ünitesine kadar çok çeşitli fonksiyonel mobilyaya ulaşmanın yanında, Doğtaş Kelebek ailesinin yatak markası Lova yatak ürünlerinin satışı da yapılıyor.

Özellikle küçük alanlar için en fonksiyonel çözümlere odaklanan Ruumstore.com tasarımcıları, yaşam alanlarınızda işlevsellik yaratırken kendi dekorasyon zevkinizi de yansıtabilmenizi amaçlıyor.

Tasarımlarında uzun vadeli düşünen Ruumstore.com, koleksiyonlarında birbirleriyle kolayca kombinlenebilecek parçalara yer veriyor; şimdi seçtiğiniz ve evinize aldığınız bir parçayı, ileride rahatça tamamlayacağınız pek çok ürün garantisi ile satışa sunuyor.

Kaliteye ve tarza ulaşılabilir fiyatlarla sahip olmanın keyfini yaşatan Ruumstore.com, tüm ürünlerinde iki yıl garanti ve bir iş gününde kargoya teslim imkanları ile kolay ve hızlı alışverişi mümkün kılıyor.

RESMİ FAALİYET KONUSU
Her türlü mekan ve işyerinin donanımı ile ilgili mobilya, mobilya benzeri lambri, panel doğrama, lamine ve baskılı levha, mobilya parça ve yardımcı elemanları, mobilya üretimi için gerekli yardımcı malzeme, yatak ve baza ile oturma grupları ve oturma grupları benzerleri, yastık, yorgan, nevresim takımı, alez ve diğer etkstil ürün ile aksesuarları, halı, kilim, yolluk ve aksesuarları, ofis koltuk ve büro mobilyaları ve aksesuarları, ev ve ofis diğer mobilya, tekstil malzemelir ile aksesuarların imalatlarını gerçekleştirmek, her türlü ticari mal alımını ve satımını yapmak ve 15.5.2017 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.


HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL