• Geri dön

  • 554 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 111 İşletme görüntülenme


Kocaman Karadeniz Alası, füme severler için raflarda…

Karadeniz Alası, halk tarafından bilinen adıyla ‘Yerli Somon’. Balık severlerin vazgeçemediği bir tat olarak salata, sandviç, pizza, makarna gibi birçok yemeğin lezzetine lezzet katarak öğünlerinizin vazgeçilmezi oluyor. Geleneksel tütsüleme metodundan gelen lezzetiyle benzerlerinden farklı bir deneyim vaat eden Kocaman Balıkçılık Karadeniz Alası Füme, ITQI tarafından 3 yıldız ile ödüllendirilerek lezzetini ortaya koyuyor.

Balıklar barındırdığı proteinler, vitaminler, mineraller ve yağ asitleri bakımından diğer besin gruplarından bir adım daha öndedir. Yetişkinler için dahi inanılmaz öneme sahip olan balığın gelişme dönemindeki çocuklar için faydası ise çok daha büyüktür. Faydalarını saymakla bitmeyen Karadeniz Alası ise en lezzetli ete sahip balıklardan biri.

Türkiye'de ilk kez Kocaman tarafından füme olarak işlenen Karadeniz Alası ise lezzeti ve içindeki besin değeriyle ITQI tarafından 3 yıldız ile ödüllendirilerek raflardaki yerini alıyor. Kocaman Balıkçılık’ın kılçıksız filetoları, meşe ve kayın ağaçları kullanılarak geleneksel yöntemlerle tütsüleniyor ve AB regülasyonlarına uygun olarak işleniyor. 100 gram ambalajıyla sporcu öğünlerinin de vazgeçilmezi olmaya aday Karadeniz Alası, salata, sandviç, pizza, makarna gibi birçok yemeğe uygunluğuyla sofralarınızın vazgeçilmezi oluyor.

Öğünlerinizi lezzetli hale getirmek için…
Davetleriniz için özel tarifler oluşturabileceğiniz Karadeniz Alası Füme, konuklarınıza farklı lezzetlerle karşılamanıza yardımcı oluyor. Kapari, soğan ve yeşilliklerle birlikte, isterseniz leziz bir salatada, isterseniz de kızarmış ekmeklerin üzerinde bir atıştırmalık olarak ikram edebileceğiniz Karadeniz Alası Füme, usta bir şef gibi sunumlar hazırlayarak konuklarınızı kıskandırmanızı sağlıyor.

Kocaman Karadeniz Alası Füme, Metro, Carrefoursa, File, Özdilek, Fresh by Praktiker mağazaları ve istegelsin uygulamasında.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL