GÜNEŞ EKSPRES HAVACILIK ANONİM ŞİRKETİ

YENİGÖL MAH. NERGİZ SOK. NO:84 PK:07230 MURATPAŞA - MURATPAŞA / ANTALYA / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 26.11.2020 16:22:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : GÜNEŞ EKSPRES HAVACILIK ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : PAY SAHİBİ SAYISI BİRDEN FAZLA ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 13 Mart 1990 Salı
  • Sermaye : 106.000.000 TL
  • Vergi Dairesi : ANTALYA - ANTALYA KURUMLAR VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 4340050485
  • Ticaret Odası : ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • Sicil Numarası : 12563
  • Oda Sicil Numarası : 14111
  • NACE Kodu : 511001
  • Mersis No : 0434005048500014
  • E-Tebligat Adresi : 25999-56541-59494
SUNEXPRESS
30 yılı aşkın süredir insanları, ülkeleri ve kültürleri birleştiriyoruz

Adımızdan da anlaşıldığı üzere SunExpress, 1989 yılında Lufthansa ve Türk Hava Yolları ortak girişimi olarak kurulan gerçek bir güneş uzmanıdır: Avrupa ile Türkiye arasında, kurduğu hava köprüsü sayesinde, Türkiye’deki çekici tatil bölgelerine çok sayıda aktarmasız uçuş gerçekleştiriyor, bunun yanı sıra birçok Anadolu kentinden Avrupa’ya sunduğumuz direct uçuşlarla misafirlerimizi ailelerine ve sevdiklerine ulaştırıyoruz.

Hiç şüphe yok ki bu başarımızı, öncelikle bizi seyahatlerinde tercih eden değerli yolcularımıza, daha sonra da kendilerini yolcularımıza en üst kalitede hizmet vermeye adayan, işinin ehli 4.200’den fazla çalışanımıza borçluyuz. Biz, SunExpress ailesiyiz ve önümüzdeki 30 yılda da başarılarımızı devam ettirmek ve misafirlerimize daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz.

Merkezimiz, Türkiye’nin turistik başkenti niteliğinde olan, güneşin hiç eksilmediği Antalya’dadır. Ege Denizi kıyısındaki İzmir ise bir diğer önemli üslerimizden biridir. Şirketin Frankfurt’taki merkezi ise Gateway Gardens’dadır.

Yatırım ve yenilik
Yatırım yeteneği ve yenilikçiliğe karşı duyulan istek, bir hava yolu şirketinin sürekli gelişmesi için en önemli faktörlerdir.

2014 yılında gerçekleştirdiğimiz 50 adet yeni Boeing-737 uçağı siparişi ile filomuza ciddi bir yatırım yapmış bulunuyoruz ve bu sayede Avrupa’nın en genç filosuna sahibiz. 18 adet yeni Boeing 737-800 NG’yi teslim aldık ve kalan 32 uçak 2024 yılına kadar teslim edilmiş olacak. Bu uçak modelleri yolcularımıza maksimum emniyet ve yüksek uçuş konforu sunuyor. Ayrıca modern ve düşük emisyonlu olmaları, hava yolu şirketi olarak giderek büyüyen toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmemize yardımcı oluyor. Filomuz 7 adet Airbus A330-200 ile tamamlanmaktadır.

Yenilikçi çözümler konusunda da oldukça ileride olduğumuzu belirtmek isteriz: Müşterilerine Amazons Alexa ile uçuş rezervasyonu olanağı sunan dünya çapındaki ilk hava yolu şirketi biziz. Ayrıca müşterilerimiz bize 7/24 WhatsApp üzerinden ulaşabilir ve dilerlerse bilet rezervasyonlarını Facebook Messenger üzerinden yapabilir. Bu alanda öncü olmanın gururunu yaşıyoruz.

Hiçbir başarı karşılıksız kalmaz

Kuruluşumuzdan bu yana aldığımız çok sayıda ödül, müşterilerimiz için güvenilir ve cazip bir seyahat ortağı olduğumuzu teyit ediyor. Aldığımız çok sayıda ödülü temsilen, burada özellikle gurur duyduğumuz dört ödülümüzden bahsetmek istiyoruz.

Dünyanın en iyi beşinci tatil hava yolu (2018 ve 2019): Yolcunun seçimi olarak bilinen Skytrax’te dünyanın en iyi beşinci, Türkiye’nin ise açık ara en iyi tatil hava yolu seçildik.
< Türkiye’nin en emniyetli hava yolu şirketi (2018): Türk sivil havacılık otoritesi SHGM tarafından gerçekleştirilen SAFA değerlendirmesinde 0.00 bulgu ile yolcu hava yolları arasından en emniyetli hava yolu şirketi seçildik.
Almanya’nin en dakik hava yolu (2018): Yolcu hakları için lider bir portal olan Flightright verilerinin değerlendirilmesi sonucunda ülkenin en dakik hava yolu şirketi seçildik.
Hava yolları indeksinde altıncı sıradayız (2018): Ünlü iklim koruma örgütünün tanınan endeksi Atmosfair’de altıncı sıradayız. Bu da, dünya çapındaki 190 büyük hava yolu şirketi arasında bizden daha verimli uçan sadece beş şirketin olduğu anlamına geliyor.

Emniyet kalitenin bir sonucudur
Emniyet ve kalite SunExpress’in en öncelikli iki konusudur. SunExpress ISO 9001 (kalite yönetimi), ISO 10002 (müşteri memnuniyeti kalite yönetimi), ISO 14001 (çevre yönetim sistemi), ISO 27001 (bilgi güvenliği yönetimi) ve ISO 45001 (iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi) sertifikalıdır. Tüm bunlara ek olarak Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin (IATA) dünyaca ünlü IOSA sertifikasına sahiptir. Ayrıca biz, uçuş emniyeti (Safety), hava güvenliği (Security), kazanç, kalite ve ekip entegrasyonu gibi kurumsal yükümlülükler de üstlendik. Şirketimizde Çevre ve İş Sağlığı ve Güvenliği Politikası, Bilgi Güvenliği Politikası, Acil Durum Müdahale Politikası, Yorgunluk Risk Yönetimi Politikası, Kurumsal Risk Yönetimi Politikası ve Müşteri Memnuniyeti Politikası’nı da yürürlüğe koyduk.

Sizi, uzun yıllar sevdiklerinize ve hayalinizdeki tatile ulaştırmaya devam edeceğiz. Şimdiden keyifli uçuşlar dileriz. RESMİ FAALİYET KONUSU
Taşımacılık alanlarında YOLCU TAŞIMACILIĞI VE SEYAHAT ACENTELERİ meslek grubunda MURATPAŞA/ANTALYA Bölgesinde Hava yolu yolcu taşımacılığı (tarifeli olanlar) gibi konularda faaliyet göstermektedir. İştigal Konusu: YURT İÇİNDE VE ULUSLARARASI ALANDA YOLCU POSTA VE EŞYAYA İLİŞKİN HER TÜRLÜ HAVA TAŞIMACILIĞI YAPMAKANA SÖZLEŞMEDEKİ DİĞER KONULAR

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
GÜNEŞ EKSPRES HAVACILIK ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL