BORUSAN OTOMOTİV İTHALAT VE DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ

ÜNİVERSİTE MAH. FİRUZKÖY BULVARI NO:21 AVCILAR - AVCILAR / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 5.12.2019 15:06:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : BORUSAN OTOMOTİV İTHALAT VE DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK PAY SAHİPLİ ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 13 Ocak 1997 Pazartesi
  • Sermaye : 3.300.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
  • Vergi Numarası : 1800061323
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 361172
  • NACE Kodu : 451110
  • Faaliyet Alanları : Motorlu Taşıt (Triportör v.b.) İmal, Satış ve Tamirciliği
  • Mersis No : 0180006132300015
  • E-Tebligat Adresi : 25999-91867-68366
  • Çalışan Sayısı : 1001-5000
Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi

Borusan Otomotiv;
Borusan Holding ve Almanya'da faaliyet gösteren Giwa Holding'in ortaklığı olan Borusan Otomotiv, 1984 yılından bu yana, tutku dolu otomobillerin en iyi yorumu olan BMW'nin Türkiye distribütörüdür. 1992 yılında motosiklet tutkunlarının gözdesi BMW Motorrad’ın, 1998’de en iyi 4x4 otomobillerden olan Land Rover'ın ve 1999’da küçük otomobil segmentini yaratan ve sınıf ayrımı yok eden MINI'nin ve son olarak da 2014 yılında lüks, konfor ve performansın birleşimini temsil eden Jaguar’ın katılımıyla Borusan Otomotiv'in sunduğu marka yelpazesi tamamlanmıştır.

Geçen yıllar, Borusan Otomotiv'in faaliyette bulunduğu segmentlere ve sektörünün geneline kazandırdığı katkılara tanıklık etmiştir. Bugün temsil edilen markaların sayısı ve niteliği bunun diğer bir göstergesidir. Borusan Otomotiv'in müşteri odaklı yaklaşımı ve uygulamaları, 24 saatlik acil servis hizmeti, outdoor satış (müşteri ziyareti), bağımsız müşteri ilişkileri departmanı ve merkezi müşteri veri bankası birer model olmuşlardır.

Şirket bugün Türkiye'nin yoğun rekabete dayalı otomotiv sektöründe geniş bir ürün gamına sahiptir. Dört marka yönetimi hem satış hem pazarlama faaliyetlerinden ve stratejilerinden sorumlu olarak, maksimum marka değeri yaratmak ve ticari başarı elde etmek için çalışmaktalar.

Yeni markaların bünyeye katılması, hem kurumumuzun yeniden yapılanmasını gerektirmiş, hem de yetkili satıcılar ve yetkili servisleri etkilemiştir. Geniş ürün yelpazesi, pek çok farklı bölgeye de giriş imkanı sağlamıştır.

Borusan Otomotiv teknolojinin son gelişmelerinden ve insan kaynaklarının tüm imkanlarından en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak üzere yararlanmaktadır. Bu yaklaşımı sebebiyle, Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları ve Yetkili Servisleri, Türkiye otomotiv sektörünün en iyi satış ve satış sonrası hizmetlerini veren teşkilat olarak ün kazanmıştır. Yüksek nitelikli yetkili satıcılar ve yetkili servisler şirketin başarısının temel etkenlerinden biridir.

Borusan Otomotiv ticari alanlarda olduğu gibi, toplumsal katkılarıyla da öncü görevler üstlenmiştir. Avcılar'daki Borusan Oto İlköğretim okulunun yapımı, Okyanus Gönüllülük Platformu gibi çalışmalar örnek gösterilebilir. Ayrıca çeşitli sportif ve kültürel faaliyetler de Borusan Otomotiv tarafından her zaman desteklenmiştir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
BORUSAN OTOMOTİV İTHALAT VE DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL