İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : LG ELECTRONICS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
  • Tabela Ünvanı : LG ELECTRONICS TÜRKİYE (LGETK)
  • Firma Türü : TEK PAY SAHİPLİ ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe
  • Sermaye : 879.620.000,00 ₺
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - ŞİŞLİ VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 6080467738
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 654869-0
  • Oda Sicil Numarası : 654869
  • NACE Kodu : 464301
  • Faaliyet Alanları : Beyaz Eşya İmal, Satış ve Tamirciliği,Klima, Aspiratör, Soğutma ve İklimlendirme, Radyan Isıtma Cihazı İmal, Satış Montaj ve Tamirciliği,Telefon, Cep telefonu, Faks, Telsiz ve Diğer Haberleşme Cihazları ve Aksesuarları Satış, Tesisat Kuruculuğu, Bakım ve Tamirciliği
  • Mersis No : 0608046773800010
  • E-Tebligat Adresi : 25959-19316-22352

Kabul Edilen Ödeme Yöntemleri

LG Türkiye: Televizyon, Akıllı Telefon, Beyaz Eşya, Monitör, Projektör
LG Türkiye’ye hoşgeldiniz! Televizyon, akıllı telefon, beyaz eşya, klima, monitor, projektör ve daha birçok üstün teknoloji ürünleri ile geleceğin teknolojisini keşfedin. Life’s good!

LG'nin felsefesi insanları, samimiyeti ve temelleri birbirine bağlar. Müşterilerimizi anlamak ve sınırsız yenilikler vasıtasıyla optimum çözümler ve yeni deneyimler sunmak, böylece müşterilerimizin daha iyi yaşamlara yönlendirilmesine yardımcı olmaktır. Yeni faaliyetleri keşfetmeye ve daha fazla yaşamaya ve daha iyi bir yaşama kavuşmak için yeni mücadelelere devam edenlere, keskin duyarlılıklar gösteren seçici tüketicilere ulaşmaya çalışıyoruz. Marka imajımızı kademeli ve sürekli olarak geliştirdik, her zaman iletişim kurmak için "Hayatın Güzeldir" dedik. Çağdaş ama özgün, temel felsefelerimizi daima modern arenada geliştiriyoruz.

Beyaz Eşya & Klima
Buzdolapları, Çamaşır Makineleri, Bulaşık Makineleri, Pişirici Cihazlar, Elektrikli Süpürgeler, Ankastre Ürünler,Klimalar, Hava Temizleme , Kurutucular.

Ev Eğlencesi
TV’ler , Ses & Görüntü Sistemleri, Monitörler, Bilgisayarlar & Aksesuarlar, Ticari Ürünler

Mobil İletişim
G Serileri, Vu: Serileri, F Serileri, L SerileriⅡ

Araç Bileşenleri
Araç içi Bilgi Eğlence , HVAC & Motor, Araç Mühendisliği

İşletmeler İçin
Profesyonel Monitörler, Güneş Panelleri, Enerji Depolama Sistemleri ve Enerji Yönetimi Çözümleri

LG, hayatınızda bir fark yaratmanın ve bunu anlamlı kılmanın, varlığımızın nedeni olduğuna inanmaktadır.


Televizyon, akıllı telefon, beyaz eşya ve tüketici elektroniği ürünlerimizle hayatınızın her köşesinde bulunan LG Electronics olarak, tutkumuzun başlangıç noktası her zaman: "Hayatı güzelleştiren yenilikler" olmuştur. Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya, onların yaşamlarını daha pratik ve eğlenceli bir hale getirmeye yönelik ürünlerimizi sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

LG Electronics olarak tüketici elektroniğinde dünya lideri bir marka olarak, "Senden Öğreniyorum" ilkesi ile daha kaliteli ve insan hayatına fayda sağlayacak ürünler için tüm gücümüzle Ar-Ge çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz.

Muazzam ve pürüzsüz stile sahip LG televizyonlar, her odanın odak noktasıdır. LG televizyonlar, sonsuz detaylı görüntü kalitesi vadediyor. LG, ev sinema sistemleri standardınızı aşacak gelişmiş ses ve video ekipmanlarını televizyonunuz için sağlıyor.

Hayat tarzınıza uygun bir LG akıllı telefon edinin. Telefonunuzu gün boyu dünyaya bağlı kalmak için kullanacaksanız akıllı telefon serimiz tam size göre. Son teknoloji Android telefonlardan LG G7 gibi size daha çok serbestlik sağlayan akıllı telefon modellerimizi inceleyin. Akıllı telefon dünyasındaki en ileri teknolojiler LG akıllı telefon teknolojisi ile geliyor.

LG Beyaz Eşya ile daha fazla alan, stil ve özelliği keşfedin. Hem modern görünüme sahip hem de işlevsel bir buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, mikro dalga fırın ve elektrikli süpürgeye ihtiyacınız olduğunda, evinizin hem güzel görünmesine hem de sorunsuz şekilde çalışmasına yardımcı olacak çok farklı özelliklerle tasarlanmış LG beyaz eşya ürünleri hizmetinizdedir.

LG'nin enerji tasarruflu klimalarıyla çevrenizdeki oda sıcaklığını devamlı kontrol altında tutun. Inverter tip LG klimalarla yıl boyunca oda sıcaklığını istediğiniz düzeyde ayarlayın..

LG ile 'Hayatı Güzelleştiren Yenilikler'
Life’s Good!

TV/Ses/Video
Televizyon
OLED TV
Super UHD 4K TV
UHD 4K TV
Full HD TV

EV Sinema Sistemi
DVD Ev Sineması
Blu-ray Ev Sineması
Sound Bars
Hi-Fi Sistemleri
Smart Hi-Fi Sistemleri

Mobil İletişim
LG G7 ThinQ
LG Q7+
LG Qstylus+
Akıllı Telefon
LG Friends (LG 360 CAM, bluetooth kulaklık ve 360 VR ile sürükleyici 360 içerikleri oluşturun ve bu içeriklerin keyfini çıkarın.)
Tablet PC
Mobil Aksesuarlar

Beyaz Eşya
Buzdolabı

Gardırop Tipi Buzdolabı
Door-in-Door™ Pratik Kapılı Buzdolabı
Dondurucu Altta Buzdolabı
Dondurucu Üstte Buzdolabı

Çamaşır Makinesi
TWIN Load
TWINWash™ Mini
Kurutmalı Çamaşır Makineleri
Solo Çamaşır Makineleri
6 Motion Çamaşır Makineleri

Bulaşık Makinesi
LG’nin şık ve güçlü bulaşık makineleri bulaşıklarınızı ışıl ışıl yapacak. Sezgisel kontrollere, ayarlanabilir raflara ve geniş yükleme kapasitesine sahip LG bulaşık makinesi bulaşıkları çocuk oyuncağı yapar.

Fırın
Mikrodalga Fırınlar (Farklı Pişirme Programları LG Mikrodalga Fırınları sadece dizaynlarıyla değil; özellikleriyle de göz kamaştırıyor, mutfağınıza doğanın sağlığını getiriyor.)
Kombo Fırınlar (LG kombo fırınlardaki ızgara özelliğiyle menülerinize zenginlik katın. Sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmak artık çok kolay.)

Elektrikli Süpürge
Elektrikli Süpürgeler (LG elektrikli süpürgeyle yeni bir temizlik deneyimi yaşayın.)
Kablosuz Bataryalı Süpürgeler (LG Kablosuz Bataryalı Süpürge LG Cord Zero / LG Cord Zero kablo derdi olmadan lityum iyon bataryası ile temizlik rahatlığı sunuyor. Teras, merdivenler, garajdaki arabanız gibi normal süpürgenizle ulaşamayacağınız alanlar artık sizin için keyifli birer temizlik noktası.)

IT Ürünleri
Monitör
21:9 UltraGeniş™ Monitör
TV Monitör
LED Monitör
UHD 4K/5K Monitör
Oyun Monitörü
IPS Monitör

Projektör
LED Projektör
Optik Sürücü
LG IPS Monitörler

Klima/Isıtma
Klima (LG Split klimalar, özelliklerini yüksek enerji tasarrufu ve sessiz çalışma sistemiyle birleştiriyor.)
Split Klima
Deluxe Serisi
Dual Eco Serisi
Dual Plus Serisi
Standard Serisi
Standard Plus Serisi
ArtCool

Split Klima
LG duvar tipi klima modelleri montajı yapılan mekanın tasarımını bozmadan uyum sağlamak üzere üretilmişlerdir. LG split klimalar ile görsel açıdan tam uyum yakalarken, ortam sıcaklığını da istediğiniz seviyeye kolayca çekebilirsiniz! LG duvar tipi klimalar sahip oldukları teknolojiler ile ortamınızı getirmek istediğiniz sıcaklık konusunda kullanıcılarına tam kontrol verir.

LG Beyaz Eşya kategorisinde şu cihaz serilerini sunmaktadır:
Buzdolapları: Hangi modeli isterseniz isteyin –kombinasyon, yan yana, çok kapılı alt dondurucu– en geniş ve yeni modeller arasında çok farklı kapı seçenekleri ve göz alıcı iç özellikler bulacaksınız. Popüler LG mutfak aletlerine göz atın.

Çamaşır ve Kurutma Makineleri: LG çamaşır odanızı çok daha davetkar bir yere çevirmek için hizmetinizde. Her biri Direct Drive motor güvenilirliği ve azaltılmış enerji maliyetleri ve su tüketimi sunan farklı çamaşır makinesi modellerini keşfedin. LG çamaşır kurutma makineleri üstün bir dizi çok farklı kurutma programı ve hassas sıcaklık kontrolleri sunuyor.

Bulaşık makineleri: Bulaşıkları makineye koymadan önce elde sudan geçirmeye güle güle deyin. TrueSteam™ ve SmartRack™ teknolojileri gibi yeni özelliklerle, sadece şık ve zarif değil aynı zamanda narin takımların ve çok kirli tavaların da üstesinden kolaylıkla gelebilen bir makineye sahip olacaksınız.

Mikrodalga Fırınlar: LG mikrodalga ihtiyaçlarınıza uygun bir dizi farklı program sunuyor. Farklı modeller arasında seçim yapabilir ve işlevsel ve şık mutfak aletlerini bulabilirsiniz.

Lightwave Fırınlar: Bu son teknoloji ev aletleri daha lezzetli yemekleri daha kolay pişirmenize yardımcı olurken aynı esnada zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayan devrim niteliğindeki bir ısıtma teknolojisini kullanıyor.

Mini fırın: Dar alanlar icin tasarlanan mini fırınlarımız en son teknolojiyle sahip olup, poğaça pişirmek icin buyuk bir fırın'a gerek duymadan küçük fırın ile bunu yapmaniz mümkün. LG fırın serisinin midi fırın, mini fırın ve mikrodalga fırınları her eve ve her bütçeye uygun.

Elektrikli Süpürgeler: Evde hayvan besleyen ve alerjisi olanlar için komple temizlik denetimi sunan elektrikli süpürgelerimizi keşfedin. LG’nin kirlerin tam olarak toplanmasını ve sıkıştırılmasını sağlayan Motorised Dirt-Compression ve evdeki toz maytlarını yok eden Sani Punch gibi teknolojilerini ve maksimum alerjen kontrolü için HEPA filtrelerini keşfedin.

LG ev aletleriyle daha fazla alan, stil ve özelliği keşfedin. Hem modern görünüme sahip hem de işlevsel bir buzdolabı çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, mikro dalga, fırın ve elektrikli süpürgeye ihtiyacınız olduğunda, evinizin hem güzel görünmesine hem de sorunsuz şekilde çalışmasına yardımcı olacak çok farklı özelliklerle tasarlanmış LG ev aletleri hizmetinizdedir.

Ürünler
Ev Eğlencesi:

Cinema 3D TV’ler, LCD TV'ler, Plazma TV'ler, Ses, Video, Optik Depolama

Mobil İletişim:
Mobil Telefon (CDMA/GSM/3G), Mobil Aksesuar, PCB, WLL

Ev Aletleri:

Çamaşır Makineleri, Buzdolapları, Pişirme Aletleri, Elektrik Süpürgeleri, Ankastre Ürünler

Klima:
Ev Klimaları, Ticari Klimalar, Ev Çözümleri, Kompresörler

IT ürünleri:

Notebook’lar, Monitörler, Projektörler, Mouse’lar

Kurumsal Çözümler:

Ticari Ekranlar, Araba Bilgi ve Eğlence Sistemleri, Güvenlik Sektörü

RESMİ FAALİYET KONUSU
Her türlü elektrik ve elektronik alet ve ekipman tüketici bilgi teknolojisi mobil iletişim yazılım ürününün ve bunların her türlü bağımsız yedek parçalarının satımı ticareti ihracatı ithalatı pazarlaması dağıtımıdır ve ana sözleşmesin de yazılı olan diğer işler.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
LG ELECTRONICS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL