• Geri dön

  • 301 Görüntülenme

  • 23 Haber

  • 277 İşletme görüntülenme


Alman Devi’nin Sanayiye Yatırımı
WIN EURASIA ile 14 – 17 Mart’ta Türkiye’de Sahne Alıyor

7 Mart 2019
, İstanbul - ABD ve AB ülkeleri başta olmak üzere CIS ülkelerinden Afrika’ya kadar önemli sanayi ülkeleri için bölgenin kilit buluşma noktası haline gelen Uluslararası “WIN EURASIA” Fuarı, Ticaret Bakanlığı ve Hannover Fairs Turkey’in organize ettiği ‘Yurtdışı Alım Heyeti Programları’ çerçevesinde uluslararası delegasyonlara ev sahipliği yapacak. İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Belarus, Fas, Kırgızistan, Kazakistan, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Tacikistan, Ukrayna, Fas, Tunus, Cezayir ve Lübnan başta olmak üzere, 30’u aşkın ülkeden alım heyeti grupları 1400’e yakın firmayla ihracata yönelik yeni işbirliği anlaşmalarına imza atacak.

WIN EURASIA’nın ticari bağlantıların kurulmasına çok elverişli bir zemin hazırladığına dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi;
Türkiye imalat sanayii kendi öz kaynaklarının yanı sıra uluslararası doğrudan yatırımlarla da büyümeye devam ediyor. WIN EURASIA yarattığı iş hacmiyle bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilebileceği önemli bir platform. Fuarımızı bu yıl Türkiye imalat sektörünün ihracat hacmine maksimum düzeyde katkı sunmak amacıyla düzenliyoruz. Bu doğrultuda sektörün ihracat hedeflediği ve potansiyeli yüksel olan yabancı firma temsilcilerini Türkiye’ye davet ettik. 4 günlük fuar sürecinde Türkiye’li üreticiler, gerek ulusual gerekse uluslararası pazardaki gelişmeleri yerinde takip etmek ve ihracat başta olmak üzere, imalat sanayiine yönelik önemli işbirliklerine imza atmak, yeni iş hacimlerini yaratmak üzere bir araya gelecekler.”

Alman Devi’nin Türkiye’deki Sanayi Fuarı; WIN EURASIA’dan Yerli ve Milli’ye Tam Destek !
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteği ile organize edilen fuar, MİB, MAİB, MAKFED, İSDER, ENOSAD, AKDER, ETMD, ROBODER gibi sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarının işbirliği ile organize ediliyor. Uluslararası boyutta düzenlenen fuara, yurtdışından olduğu kadar yerli katılımcı ve ziyaretçilerin de yoğun ilgi gösterdiği 14 – 17 Mart “WIN EURASIA”, Sanayi ve Ticaret Odaları, Meslek Odaları ve Federasyon kurumlarıyla yaptığı işbirliği doğrultusunda Türkiye genelinden 41 ilden 120 otobüsle Anadolu delegasyonu da organize ediliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL