• Geri dön

  • 1.012 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 775 İşletme görüntülenme


RAMSEY’in 2021-22 Sonbahar/Kış koleksiyonu mağazalarda  ‘de yeriwww.ramsey.com.trni aldı. RAMSEY, çekimleri İstanbul Resim ve Heykel Müzesi gibi ayrıcalıklı bir mekanda gerçekleştirilen yeni koleksiyonuyla; erkeklere değer katan, zamansız, ayrıcalıklı olma hissi yaratan, ilham verici, minimalist ve dengeli bir stil dünyası sunuyor.

RAMSEY’in “minimalizm” temasından ilham alarak hazırlanan 2021-22 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile erkekler yeni sezonda da şık, seçkin ve güçlü stilini koruyacak. RAMSEY’in erkek moda sektöründeki uzman, yenilikçi ve tasarım odaklı duruşunun yansıdığı yeni koleksiyonu, erkeklere değer katan, ilham veren, zamansız, ayrıcalıklı ve özel olma hissi yaratan tasarımlara sahip.

Erkeklerin gündüzden geceye her ortamda stiline dahil edebileceği anahtar parçalar arasında moda ile teknolojinin buluştuğu Performance Suit, Sweat Suit, Onboard Suit, Isıtan Ceket gibi yenilikçi tasarımlar; değerli ve doğal kumaşlarla tasarlanan RAMSEY’in uzmanlığının yansıması Limited Editon koleksiyonlar, yenilikçi yaka formlarıyla dikkat çeken ve tuşesiyle lüksü hissettiren doğal dokulu trikolar, %100 doğal, ceket formundaki deri montlar, teknik kumaşların kullanıldığı çift taraflı giyilebilen ya da monttan sırt çantasına dönüşebilen sürprizli dış giyim ürünleri yer alıyor.

Leisure Comfort ve Leisure Tech ilk kez koleksiyonda!

Bu sezon RAMSEY’in Leisure Comfort ve Leisure Tech olmak üzere ilk kez erkeklerle buluşturduğu limited edition koleksiyonları; şık ve iddialı stillerini hafta sonuna taşımak isteyenlere mükemmel bir alternatif olacak.

Leisure Comfort; doğal dokulu eşofman takımlar, sweatshirt, t-shirt, spor ayakkabı gibi kendi içinde kombinlenebilir ya da tek kullanılabilen şık-sportif parçalardan oluşuyor. Leisure Tech koleksiyonunda ise teknik ve yüksek performanslı, esnek kumaşların kullanıldığı rahatlığın ön planda olduğu eşofman ve triko takımlar, spor yelekler, montlar dikkat çekiyor.

Çekimleri İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’nin modern sanat ortamında gerçekleşen RAMSEY 2021-22 Sonbahar/Kış Koleksiyonunun öne çıkan parçaları, RAMSEY mağazalarında ve www.ramsey.com.tr ‘de keşfedilmeyi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL