• Geri dön

  • 957 Görüntülenme

  • 352 Haber

  • 306 İşletme görüntülenme


Evdeki yaşam kalitesini artıran Bosch Küçük Ev Aletleri’ne Kasım ayı boyunca birbirinden cazip kampanyalarla sahip olmak mümkün. Black Friday indirimleri kapsamında mutfak makinesi, blender ve kahve makinesinde üç ayrı kampanya sunan Bosch, yaşam için teknolojileriyle evde daha konforlu bir hayat için üzerinizdeki yükü alıyor.

Yenilikçi tasarımları ve güçlü, ergonomik teknolojileriyle evdeki yaşam kalitesini artıran Bosch Küçük Ev Aletleri, Kasım ayı boyunca Black Friday indirimleri kapsamında dört ayrı kampanyayla satışa sunuluyor. Gelişmiş teknolojisi ve yetenekleriyle evdeki ve mutfaktaki üçüncü kişi gibi çalışan Bosch ürünleri, kullanıcı dostu tasarımlarıyla rahat ve pratik bir kullanım deneyimi de sunuyor. Böylelikle sadece erkeklerin değil gençlerin hatta çocukların da ev işlerinde sorumluluğa ortak olmasında rol oynayarak ev işlerinin ailenin bireyleri arasında daha eşit dağılmasına da katkı sunuyor.

İki Farklı Hediye Opsiyonuyla MUM Serie 2 Mutfak Makinesi

Bosch Küçük Ev Aletlerinin en sevilen üyelerinden olan; MUM ailesinin en kompakt üyesi MUM Serie 2 Mutfak Makinesine 1-30 Kasım tarihleri arasında bir aksesuar hediyesi ile sahip olmak mümkün. Bosch motor kalitesi ile en yoğun hamurlarda bile hızlı ve ideal sonuçlar yaratan Mum Serie 2 Mutfak Makinesi, hamuru kıvamında hazırlama sorununu da tarihe karıştırıyor. Kampanya kapsamında Mum Serie 2 Mutfak Makinesinin iki farklı hediye opsiyonu bulunuyor. Ürünün hediyesi olarak ister sebze doğrayıcı ve 5 diskten oluşan MUZ5VL1 Set VeggieLove’ı isterseniz de kıyma makinesi aparatını tercih edebilirsiniz.

Vita Power Serie 4 Blender’a Özel İndirim: 899 TL

Lezzetin ve tazeliğin en mükemmel halini sunan Bosch Vita Power Serie 4 Blender ile yoğun lezzetli ve pürüzsüz smoothie’ler hazırlamak artık mümkün. Kasım ayı boyunca Black Friday kampanyasıyla sahip olabileceğiniz Vita Power Serie 4 Blender, 1.101 TL yerine yalnızca 899 TL. 1.200W motor gücü ve dakikada 30.000 dönüş hızıyla donmuş meyveler ve sert kuruyemişlerde bile pürüzsüz bir doku elde etmenizi sağlayan bu özel blender, paslanmaz çelik Solingen bıçakları ve kolay kullanım ve Patentli EasyKlick teknolojisi ile bıçakların kolay çıkarılabilmesi ve temizlenebilmesi özelliğiyle de mutfaktaki en iyi yardımcılarınızdan biri olmaya aday.

Filtre Kahve Makinesi Alana Kahve Öğütücü Hediye

Bosch Küçük Ev Aletleri ailesinin sevilen üyesi olan filtre kahve makineleri, Kasım ayı boyunca kahve öğütücü hediyesiyle güne güzel başlamanızı sağlıyor. En iyi kahve için kalite ve konforu bir araya getiren Bosch Filtre Kahve Makinesi, özel demleme ve tek tuşla daha yoğun kahve aroması sunan Aroma+ fonksiyonuyla lezzetli kahveler yapmanızı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL