BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

FATİH SULTAN MEHMET MAH. BALKAN CAD NO:51 ÜMRANİYE - ÜMRANİYE / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 26.09.2022 14:10:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 13 Ağustos 1974 Salı
  • Sermaye : 42.000.000,00 ₺
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
  • Vergi Numarası : 7230046827
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 128825-0
  • Oda Sicil Numarası : 128825
  • NACE Kodu : 275108
  • Faaliyet Alanları : Beyaz Eşya İmal, Satış ve Tamirciliği
  • Mersis No : 0723004682700010
  • E-Tebligat Adresi : 25999-67227-13552
  • Çalışan Sayısı : 51-200
BSH Ev Aletleri olarak, On iki markamız dünya çapındaki tüketicilerimize evlerindeki yaşam kalitelerini artırmak için ihtiyaç duydukları ev aletlerini sunmamıza olanak sağlıyor.

EV ALETİ MARKALARIMIZ (MARKALI EV ALETLERİMİZ)
Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff, Thermador, Constructa, Balay, Pitsos, Junker, Profilo, Coldex, Home Connect

BSH ev aletlerini satın almadan önce ve aldıktan sonra dünya çapındaki 12 markamıza bağlı müşteri hizmetleri ekipleri en iyi özeni ve desteği almanızı sağlar.

BSH Grubu 41 fabrikasında ürettiği inovatif beyaz eşya aletlerini 48 ülkedeki 80 şirketi aracılığıyla tüketicilere ulaştırıyor. Bu 41 fabrikadan en büyüğü ise Çerkezköy, Tekirdağ’da bulunuyor. 550.000 m2 alana kurulu Çerkezköy tesisi 6 milyon birim kapasiteye sahip. 2005 yılından bu yana yaptığı 1 milyar Euro yatırımla Türkiye’nin yabancı yatırımlı en büyük beyaz eşya şirketi konumunda bulunan BSH Türkiye, markaları Bosch, Siemens, Gaggenau ve Profilo ile enerji verimliliği ve inovasyonda dünya şampiyonu ürünlerini ülkemizde geliştiriyor, üretiyor ve başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm dünyaya ihraç ediyor.

2014 yılı itibariyle, BSH Grubu Afrika, Orta Doğu, Orta Asya, Ukrayna, Rusya ve Beyaz Rusya bölgelerinden oluşan, 1,9 milyar kişinin yaşadığı 89 ülke ve 8 üretim tesisinin sorumluluğunu BSH Türkiye’ye verdi. BSH Ev Aletleri A.Ş.’nin sorumlu olduğu bölgede 8.000 BSH çalışanı, 6 iştirak ve 2 temsilcilik ofisi bulunuyor. Her gün 3 patentli buluşa imza atan BSH Ev Aletleri için inovasyon, teknolojiyi yaratma sürecinin vazgeçilmez bir parçası… Bu doğrultuda 2008 yılındaki yasal düzenleme çerçevesinde Türkiye’nin ilk Ar-Ge Merkezi sertifikasına sahip olan BSH Türkiye, ülkemizde geliştirdiği patentli teknolojilere sahip inovatif ürünleri dünya pazarlarına ihraç ediyor. Son 10 yılda Ar-Ge mühendisi sayısını %488 arttıran BSH Ev Aletleri, dünya şampiyonu ürünler yaratacak Ar-Ge ve üretim çalışmaları ile sektörün geleceğini şekillendiriyor.

BSH Servis, Bosch, Siemens, Gaggenau ve Profilo markalı Ev Aletlerine yönelik satış öncesi ve sonrasında keşif, montaj, bakım/onarım, ek garanti ve aksesuar satış hizmetlerini sunmaktadır. Tecrübeli ekibi, güçlü teknolojik altyapısı ve müşteri odaklı profesyonel uygulamaları ile bayi ve tüketicilerin talep ve beklentilerini yerine getiren BSH Servis, Türkiye geneline yayılmış 4 Bölge Müdürlüğü, 8 Fabrika Merkez Servisi ve 360 Yetkili Servisinde görevli 2.500 üzerindeki çalışan ile sektörde öncü ve örnek konumundadır.

RESMİ FAALİYET KONUSU
ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ - Ev tipi buzdolabı, dondurucu, çamaşır makinesi, çamaşır kurutma makinesi, bulaşık makinesi, vantilatör, aspiratör, fan, aspiratörlü davlumbaz, fırın, ocak, mikrodalga fırın, elektrikli pişirme sacı vb. imalatı
Firmanın iş Konusu
Şirket Kanuni istisnalar hariç olmak kaydıyla Türk Medeni Kanunu'nun 48.maddesi çerçevesinde bütün haklardan yararlanabilir ve borçları üstlenebilir.
Şirket ayrıca ve özel olarak aşağıdaki konu ve amaç çerçevesinde faaliyette bulunacaktır:
Elektrikli, elektronik ve mekanik gereçlerin ve bunlarda kullanılan aksamın üretimi sanal ortam da dahil satış ve pazarlanması, ithali ve ihracı ile ilgili tüm sınai ve ticari faaliyetlerde bulunmak ve 07.04.2017 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL