YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 18.CADDE NO:4-6 PK:38070 MELİKGAZİ - MELİKGAZİ / KAYSERİ / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 25.11.2019 13:44:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
  • Tabela Ünvanı : YATAŞ BEDDİNG
  • Firma Türü : ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 18 Eylül 1987 Cuma
  • Vergi Dairesi : KAYSERİ - GEVHER NESİBE VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 9400017183
  • Ticaret Odası : KAYSERİ TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 14222
  • NACE Kodu : 475903
  • Faaliyet Alanları : Mobilya İmal ve Satıcılığı
  • Mersis No : 0940001718300014
  • E-Tebligat Adresi : 25999-95061-82876
Yataş Bedding; yatak, baza, başlık, yastık, yorgan, renkli ev tekstili, belirli sayıda yataklı oturma grubu ve yatak odası dekorasyonu tamamlayıcı ürünlerinin bir arada satıldığı Yataş Grup’un, “Uyku Sağlığı” ve “Yatak Odası Dekorasyon Dünyası” satış noktasıdır.

Ürün çeşit ve fiyatlandırma stratejisiyle Türkiye’de en geniş hedef kitleye sahip markalardan biri olan Yataş Bedding, geniş fiyat ve çeşit aralığına sahiptir. Türkiye’de alanında ilklerin öncüsü, jenerik marka Yataş; yatak ve yan ürünlerinde hangi araştırma yapılırsa yapılsın, tüketicide akla gelen ilk marka olmaya devam etmektedir.

Tüketicilerin %78’i yatak satın alırken öncelikle konfor ve kalite arayışı içindedir. Bu amaçla Türkiye’nin yatakta tek Superbrands’ı Yataş; sektöründe ilkleri ve yeni teknolojileri getirmeye, uluslararası işbirliklerine devam etmektedir. Dünyanın en büyük teknoloji üreticileri ile gerçekleştirilen işbirliklerine dayalı olarak yenilikçi ürün portföyüyle bugüne kadar sayısız ödül almış, Türkiye’nin en fazla çeşidine sahiptir.

Yataklarında Woolmark® ve Dacron® gibi dünyaca ünlü markaların malzemelerini kullanan tek marka olduğu gibi, çeşitlerinde bonell yay sistemden pocket yaylara, Visco ürünlerinden Lateks’e kadar çok çeşitli teknolojideki ürünleri kullanmaya devam etmektedir.

Bebek yatakları koleksiyonunda; Almanya’da sadece yüksek güvenlik ve kalite standartlarına sahip ürünlere verilen DIN EN 1957-8/00 LGA Ergonomi sertifikası Türkiye’de yine sadece Yataş ürünlerindedir.

Yataş tekstil grubu beyaz ve renkli ev tekstili olmak üzere ikiye ayrılır. Beyaz ev tekstili yastık, yorgan ve yastık-yatak koruyuculardan, renkli ev tekstili ise yatak odasının ihtiyacı olan nevresim takımı, yatak örtüsü gibi ürünlerden dekoratif kırlentlere kadar geniş bir ürün yelpazesini oluşturur.

Yenilikçi tasarım anlayışıyla yastık ve yorgan ürünlerinde kalitesinden de ödün vermeyen Yataş, standart tasarımları, dayanıklılığı ve teknolojileri ile ön plana çıkan Dacron ürünleri ve vücudun iyileşme sürecine destek medikal serisi ürünleri ile çok seçenekli ve faydalı ürünler sunar. Renkli ev tekstilinde her zevke ve beklentiye hitap eden, 59-82 tel dokuma kalitesinden ve görselliğinden ödün vermeyen, bu nedenle dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü ile rakiplerinden ayrışan Yataş tekstil ürünleri uygun fiyat aralığı ile geniş bir kitleye hitap eder.

RESMİ FAALİYET KONUSU
Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda ev mobilyalarının ve aksesuarlarının perakende ticareti (baza, somya, karyola dahil, hasır ve sepetçi söğüdü gibi malzemelerden olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: Her türlü yatak,yorgan,uyku tulumu,yatak örtüsü,yatak petiyatak çarşafı,yastık,yastık kılıfı,koltuk ve kanepe kılıftan nevresim ile benzeri her türlü ev tekstili ürünü imalatı ve alım satımı

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL