KASPERSKY BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

AĞAOĞLU MY PRESTİGE BARBAROS MAH. SARKAÇ SOK. NO:1 K:11 D:91-92 ATAŞEHİR - ATAŞEHİR / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 30.08.2021 03:18:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : KASPERSKY BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Tabela Ünvanı : KASPERSKY TÜRKİYE OFİSİ
  • Firma Türü : YABANCI ŞİRKET TÜRKİYE ŞUBESİ
  • Kuruluş Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı
  • Sermaye : 10.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - ZİNCİRLİKUYU VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 5270454307
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 682306-0
  • Oda Sicil Numarası : 682306
  • NACE Kodu : 620201
  • Faaliyet Alanları : Bilgi İşlem Yazılım, Tasarım, Kurulum Hizmetleri
  • Mersis No : 0527045430700018
  • E-Tebligat Adresi : 25959-27429-65490
“Herkesin siber dünyada korkusuz yaşamaya hakkı vardır.”
Antivirüs Koruması ve İnternet Güvenliği Yazılımı | Kaspersky Lab TR

En Çok Test Edilen. En Çok Ödül Alan. Kaspersky Lab Koruması. Güvenlik teknolojilerimiz üst üste üç yıl en çok test edilen ve en fazla ödül kazanan teknolojiler oldu. Ürünlerimiz, çok çeşitli bağımsız testlerde diğer tüm tedarikçilerin ürünlerinden daha fazla birincilik ödülü kazandı ve ilk 3 sırada hepsinden fazla yer aldı.

400 milyondan fazla KULLANICI Kaspersky Lab Güvenlik Teknolojileri ile korunuyor
Gizlilik, para, dosya, fotoğraf, aile ve daha fazlası gibi en değerli varlıklarını koruma konusunda bize güvenebileceklerini biliyorlar.

270 binden fazla KURULUŞ KORUNUYOR
Büyük kuruluşlar, kamu kuruluşları ve küçük işletmeler; kurumsal sistemlerini, verilerini ve süreçlerini korumaya yardımcı olması için Kaspersky Lab'i tercih ediyor.

Ev Ürünleri
Kaspersky Anti-Virus
Kaspersky Internet Security
Kaspersky Total Security
Kaspersky Free

1-50 çalışanlı Küçük İşletmeler
Kaspersky Small Office Security
Kaspersky Endpoint Security Cloud

51-999 çalışanlı Orta Ölçekli İşletmeler
Kaspersky Endpoint Security Cloud
Kaspersky Endpoint Security for Business Select
Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced

1000'den fazla çalışanlı kuruluşlar
Cybersecurity Services
Anti Targeted Attack
Endpoint Security
Cloud Security

HAKKIMIZDA
Kaspersky Lab, 1997'de kurulan küresel bir siber güvenlik şirketidir. Kaspersky Lab'in derin tehdit istihbaratı ve güvenlik uzmanlığı, dünya genelindeki işletmeleri, önemli altyapıları, devletleri ve tüketicileri korumak için güvenlik çözümlerini ve hizmetlerini sürekli olarak dönüştürüyor. Şirketin kapsamı güvenlik portföyü, sofistike ve gelişen dijital tehditlerle savaşmak için önde gelen uç nokta korumasını ve bir dizi özel güvenlik çözümünü ve hizmetini içerir. 400 milyondan fazla kullanıcı, Kaspersky Lab teknolojileri tarafından korunuyor ve 270.000 kurumsal müşterinin en önemli varlıklarını korumasına yardımcı oluyoruz.

Şirkete Genel Bakış
Kaspersky Lab'e Genel Bakış: değerlerimiz, işletmemiz, çözümlerimiz ve hizmetlerimiz
Kaspersky Lab, siber güvenlik alanında dünyanın en hızlı büyüyen şirketlerinden biri ve özel şahsa ait en büyük şirketidir. İngiltere'de tescil edilmiş bir şirket olarak 200 ülke ve bölgede faaliyet gösteren, 31 ülkede 35 ofise sahip olan bir kuruluştur. Kaspersky Lab için yaklaşık 3.800 üst düzey uzman çalışmaktadır.

Küresel vizyona sahip ve uluslararası piyasalara odaklanmış küresel bir şirketiz. 2016 yılı küresel denetlenmemiş UFRS (Uluslararası Finansal Raporlama Sistemi) gelirimiz 644 milyon ABD Doları'dır.

Bağımsız olmamız, farklı düşünmemiz ve daha hızlı davranmamız için bize daha fazla çeviklik sağlamaktadır. Etkin, kullanışlı ve erişilebilir koruma sağlayarak sürekli yenilik yapıyoruz. Bizi, teknolojilerimizle korunan 400 milyon kullanıcının her birini ve 270.000 kurumsal müşteriyi olası tehditlerin bir adım ilerisinde tutan, dünya lideri güvenlik geliştirdiğimiz için kendimizle gurur duyuyoruz.

Gelişmiş teknolojimizin yanı sıra insanlara bağlılığımız rekabette önde olmamızı sağlıyor. Şirketimiz, 'büyük üçlü' analist kuruluşları (Gartner, IDC ve Forrester) tarafından uç nokta korumasında 'Lider' olarak konumlandırılmaktadır. Önde gelen uç nokta güvenliği tedarikçileri sıralamasında ilk dört arasında sağlam bir konuma sahip olarak pazar konumumuzu iyileştirmeye devam ediyoruz.

Uç nokta güvenliği, her zaman özellikle küçük-orta boyutlu işletme segmentinde faaliyetlerimizin temelinde yer alır. Aynı zamanda önümüzdeki birkaç yılda, uç nokta güvenliği dışındaki çözümlerimizin kurumsal güvenlik pazarında ana büyüme faktörlerimizden olmasını bekliyoruz. Tehdit ortamının sürekli değişmesi, müşterilerimizin ihtiyaçlarının da sürekli değişmesini beraberinde getirmektedir. Bu nedenle, kurumsal ürün portföyümüzü Kaspersky Lab küresel siber güvenlik istihbaratıyla güçlendirilen güvenlik çözümleri ve hizmetleriyle sürekli olarak genişletiyoruz.

Benzersiz deneyim ve bilgimiz
Yeni teknolojilerin hızla yayılması insanlara yeni fırsatlar sağlamaktadır. Ancak bunun sonucunda süreçlerin giderek daha BT bağımlı hale gelmesi, siber tehditleri küresel bir sorun haline getirmektedir. BT sektörünün dünyada bu kadar önemli hale gelmesinin sonucunda BT güvenliğinde uzmanlık da iki kat önemli hale gelmiştir. Kaspersky Lab olarak dünyanın siber tehdit ortamını anlıyoruz. Uzmanlarımız tüm kötü amaçlı program formlarının algılanması ve etkisiz hale getirilmesi konusunda yoğun bilgi ve deneyime sahiptir.

Sınır tanımayan güvenlik
Birlikte çalışmak, siber suçlularla savaşmanın en etkili yöntemidir. Bu düşünceyle, güvenliği sağlamada sınırların olmadığına inanıyor ve deneyim, bilgi ve teknik bulgularımızı dünya güvenlik topluluğuyla paylaşıyoruz.
Tüm dünyadaki küresel BT güvenliği tedarikçileri, uluslararası kuruluşlar ile ulusal ve bölgesel emniyet teşkilatlarıyla çalışmaktan gurur duyuyoruz.

Kaspersky Lab çözümleri ve hizmetleri
İşletme stratejimizin temeli, lider güvenlik istihbaratımızı mevcut ve gelişmekte olan siber tehditleri önlemek üzere müşterilerimiz için gerçek korumaya dönüştürmektir.
Portföyümüz, geniş bir müşteri kitlesine uygun çözümleri kapsamaktadır. Ev kullanıcıları, küçük şirketler, orta ölçekli işletmeler ve kuruluşları farklı tehdit türlerine karşı koruyor ve bunlara güvenliklerini denetlemek ve yönetmek için uygun araçlar sunuyoruz.

KSS ve Global Marka Girişimleri
Dünyayı kurtarmak olarak ifade ettiğimiz nihai misyonumuz şirketimizin siber dünyayı daha güvenli bir yer haline getirme ve insanlar için en önemli şeyleri korumaya bağlılığımızı göstermektedir. Bu vizyon, şirketin kurumsal hedeflerini ve kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımını birleştirmektedir.

Sponsorluklarımız
Bizim gibi yaptıklarına tutkuyla bağlı şirketlerle çalışmaktan her zaman mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle 2010'dan bu yana Kaspersky Lab, Scuderia Ferrari Formula One yarış ekibinin resmi sponsoru olmuştur. Scuderia Ferrari, bunun karşılığında eksiksiz, ileri teknoloji ürünü BT güvenliği çözümü sağlamak için bizi seçti. İki şirketin çok fazla ortak yönü olduğu kolayca görülebilir. Her iki şirket de sert rekabet koşullarında mücadele ediyor ve önde yer almak için teknolojik lider konumunda olmak konusunda kararlı. 2012'den bu yana Kaspersky Lab logosunda tulum ve ekip üniformasının yanı sıra Ferrari Formula One arabası bulunmaktadır. 2015 yılında Kaspersky Lab, Scuderia Ferrari Formula One yarış ekibiyle sponsorluk sözleşmesinin uzatıldığını duyurdu.

Scuderia Ferrari sponsorluğunun yanı sıra, dünyanın en uzak yerlerindeki çok sayıda coğrafi keşfi destekliyoruz. 2012 yılının başlarında Kaspersky Lab desteğiyle İngiliz kaşif Felicity Aston 59 günde 1700 km yolculuk yaparak Antarktika'yı tek başına geçen ilk kadın oldu. Ayrıca Kaspersky Lab 2013 yılında 7 Volkan Keşfini de destekledi. 2015 yılının sonlarında Kaspersky Lab, Yunan "Pompei"si olarak bilinen Santorini Adası'nda bulunan Akrotiri yerleşiminin kazı yerindeki duvar resimlerinin restorasyonuyla ilgili Atina'daki Arkeoloji Topluluğunu desteklediğini duyurdu.

Eğitim Girişimlerimiz
Diyaloğun teşvik edilmesi ve eğitim programları başlatılmasının siber suça karşı mücadelede uluslararası iş birliğine doğru atılması gereken adımlar olduğuna inanıyoruz. BT güvenliğinde genç yetenekleri desteklemek için oluşturulmuş bir dizi projeyi içeren Kaspersky Academy'yi bu nedenle aktif halde tutuyoruz.

Legal address – Kaspersky Lab European Headquarters 2 Kingdom Street London W2 6BD United Kingdom
+44 (0)20 3549 3499

RESMİ FAALİYET KONUSU
Bilgisayar ve bilişim teknolojileriyle ilgili her türlü makina parça yedek parça aksesuar sarf malzemesi kırtasiye malzemeleri üretim alım satım...

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
KASPERSKY BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL