• Geri dön

  • 977 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Giovane Gentile erkeğinin seyahat şıklığı
Centilmen bir erkek seyahatte de tarz olmayı bilir

Yazın hissedilen sıcaklığını, doğal, hafif ve esnek kumaşlarla en aza indirerek şehir erkeğinin her daim şık ve rahat olması için tasarımlar sunan Giovane Gentile, günlük yaşam ve iş hayatının haricinde seyahat sırasında da tarzınızı yansıtıyor. 

‘Centilmen sözünün değeri’ mottosuyla erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile, günlük ve business şıklığın haricinde seyahatlerde de erkeklerin ilk tercihi oluyor.
Sıcakların iyice kendini hissettirdiği yaz aylarında iş ve tatil amaçlı seyahat eden erkekler, Giovane Gentile’nin smart casual ve sportif ürünlerini tercih ederek rahatlık ve şıklıklarından ödün vermiyorlar. İş seyahatleri için yün- likra karışımı terletmeyen, şık ve rahat takım elbiseler içeren Giovane Gentile yaz serisi, yünün serin tutma özelliği sayesinde şıklığınızı uzun süre korumanızı sağlıyor. Ayrıca seride tatile giden erkekler için de konforlu chino ve denim pantolonlar bulunuyor. 
Tamamı pamuk-likra karışımı olan bu ürünler yumuşak yapısı ile terlemeyi minimalize ediyor. Giovane Gentile yaz için hazırladığı kreasyonu ayrıca pantolonlarınızla kombinleyerek şıklığınızı tamamlayabileceğiniz gömlekleri de içeriyor. İncecik ve yumuşacık gömlekler terletmezken desenli seçenekleriyle de dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlıyor.

Yazın hissedilen fazla sıcaklığını, doğal, hafif ve esnek kumaşlarla en aza indirgeyen Giovane Gentile, seyahat sırasında dahi centilmen erkeklerin içindeki tarzı temsil ediyor. Erkek giyimin dört mevsim şık markası Giovane Gentile, tişört, gömlek, denim pantolon ve şortlarıyla seyahat çantasını hazırlarken de centilmenliğin imzasını atıyor. Ayrıca çanta, gözlük ve ayakkabı gibi aksesuarlarıyla da seyahat çantasının vazgeçilmezi olan Giovane Gentile, baştan ayağa erkek şıklığının resmini çiziyor.
Mağazalar için iletişim: http://bit.ly/2A5SUjr 

Giovane Gentile hakkında Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında Giovane Gentile Limited Edition markasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, tüm mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır. Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL