ACIBADEM SAĞLIK YATIRIMLARI HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ

ALTUNİZADE MAH. FAHRETTİN KERİM GÖKAY CAD. NO:49 PK: 34662 ÜSKÜDAR - ÜSKÜDAR / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 9.11.2022 13:55:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : ACIBADEM SAĞLIK YATIRIMLARI HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 6 Ağustos 2007 Pazartesi
  • Sermaye : 460.306.142,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - ÜSKÜDAR VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 7980604486
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 634970-0
  • Oda Sicil Numarası : 634970
  • NACE Kodu : 642019
  • Mersis No : 0798060448600013
  • E-Tebligat Adresi : 25939-10231-55977
  • Çalışan Sayısı : 10001+
Sağlıklı Bir Nefes Tek Dileğimiz!
1991 yılında bir semt hastanesi olarak başlayan Acıbadem Sağlık Grubu, günümüzde büyük bir başarıya imza atarak sağlıkta bir eko-sistem yarattı. 5 ülkede toplam 22 hastane ve 18 tıp merkezi hizmet veren Acıbadem Sağlık Grubu, destek hizmet şirketleri ve Acıbadem Üniversitesi ile sağlığın her alanında “360 derece” hizmet üretiyor.

İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 22 hastane ve 18 tıp merkezinde 3.500 doktor, 4.500 hemşire olmak üzere yaklaşık 22.500 çalışanıyla sağlık hizmeti vermektedir. Acıbadem, teknolojisi ve altyapısı ile Acıbadem Adana, Acıbadem Altunizade, Acıbadem Atakent, Acıbadem Maslak, Acıbadem Sistina, Acıbadem City Clinic Tokuda ve Acıbadem City Clinic Umbal Eood Hastaneleri JCI akreditasyonu ile belgelendirilmiş sağlık standartlarında tanı ve tedavi hizmetleri sunmaktadır. Acıbadem Sağlık Grubu, hastane ve tıp merkezlerinin yanı sıra destek hizmet şirketleri ile sağlığın her alanında “360 derece” hizmet üretmektedir.

Sağlıkta büyüme yolculuğu
1991 yılında bir semt hastanesi olarak başlayan Acıbadem’in büyüme ve gelişme yolculuğu, 2012’de Uzakdoğu’nun en büyük gruplarından biri olan IHH Healthcare Berhad ile yapılan anlaşmayla artık dünya sahnesinde devam etmektedir. Asya Pasifik bölgesinde 8 büyük ülkede hastane ve sağlık yatırımlarının yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde eğitim ve gayrimenkul yatırımları da bulunan IHH Healthcare Berhad, Malezya hükümetinin yatırım fonu Khazanah, Japonya’nın Mitsui&Co. Ltd. şirketi ve Aydınlar Ailesi ortaklığından oluşan güçlü yapısıyla, dünyanın 2. büyük sağlık zinciri konumundadır. Acıbadem, 2012 yılından beri bu önemli zincirin bir parçasıdır.

Acıbadem Sağlık Grubu, 2016 yılında Bulgaristan’ın sağlık sektöründe önde gelen oyuncularından Tokuda Grup ve City Clinic Grup’u bünyesine katmıştır. İki gruba yapılan 125 milyon Euro’luk yatırımla bünyesine 4 hastane ve 5 tıp merkezini katan Acıbadem bu yatırımlarıyla Bulgaristan’ın en büyük özel sağlık hizmet sunucusu olmuştur. Acıbadem böylece, 5 ülkede toplam 22 hastane ve 18 tıp merkezi hizmet verir hale gelmiştir.

1991 yılında bir semt hastanesi olarak başlayan Acıbadem’in büyüme ve gelişme yolculuğu, 2012’de Uzakdoğu’nun en büyük gruplarından biri olan IHH Healthcare Berhad ile yapılan anlaşmayla artık dünya sahnesinde devam etmektedir.

Tanıtım
İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 21 hastane ve 16 tıp merkezinde 3.500 doktor, 4.000 hemşire olmak üzere yaklaşık 22.500 çalışanıyla sağlık hizmeti vermektedir. Acıbadem, teknolojisi ve altyapısı ile JCI akreditasyonu ile belgelendirilmiş sağlık standartlarında tanı ve tedavi hizmetleri sunmaktadır. Acıbadem Sağlık Grubu, hastane ve tıp merkezlerinin yanı sıra destek hizmet şirketleri ile sağlığın her alanında “360 derece” hizmet üretmektedir.

Sağlıkta büyüme yolculuğu
1991 yılında bir semt hastanesi olarak başlayan Acıbadem’in büyüme ve gelişme yolculuğu, 2012’de Uzakdoğu’nun en büyük gruplarından biri olan IHH Healthcare Berhad ile yapılan anlaşmayla artık dünya sahnesinde devam etmektedir. Asya Pasifik bölgesinde 8 büyük ülkede hastane ve sağlık yatırımlarının yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde eğitim ve gayrimenkul yatırımları da bulunan IHH Healthcare Berhad, Malezya hükümetinin yatırım fonu Khazanah, Japonya’nın Mitsui&Co. Ltd. şirketi ve Aydınlar Ailesi ortaklığından oluşan güçlü yapısıyla, dünyanın 2. büyük sağlık zinciri konumundadır. Acıbadem, 2012 yılından beri bu önemli zincirin bir parçasıdır.
Acıbadem Sağlık Grubu, 2016 yılında Bulgaristan’ın sağlık sektöründe önde gelen oyuncularından Tokuda Grup ve City Clinic Grup’u bünyesine katmıştır. İki gruba yapılan 125 milyon Euro’luk yatırımla bünyesine 4 hastane ve 5 tıp merkezini katan Acıbadem bu yatırımlarıyla Bulgaristan’ın en büyük özel sağlık hizmet sunucusu olmuştur. Acıbadem böylece, 4 ülkede toplam 21 hastane ve 16 klinikle hizmet verir hale gelmiştir.

Yeni markalar yaratıldı
Acıbadem, sağlık hizmetlerinde geleceği bugünden yakalayan vizyonuyla yeni markalar yaratarak hizmet alanını genişletmektedir. 2014 yılında Acıbadem Sports adı altında, sporcu sağlığı alanında yaygın ve farklı hizmetlerle sunulacağı bir çatı marka hayata geçirilmiştir. 4000 m2 kapalı alan üzerinde, FIFA akreditasyonuna sahip Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezi ve Fitness Club ile hizmet vermektedir. Acıbadem, sağlık destek hizmet kuruluşlarıyla, entegre sağlık hizmeti modeli oluşturmuştur. Bu kuruluşlardan biri olan Acıbadem Proje Yönetimi, Türkiye’de ve yurtdışında anahtar teslim hastane projeleri gerçekleştirmektedir. Acıbadem Mobil Sağlık; acil sağlık ve evde sağlık hizmetlerinin yanı sıra ambulans ve teletıp hizmetleri sunmaktadır. İştirak şirketlerinden APlus ise her ölçekte hastaneye catering, yıkama ve temizlik hizmetlerini içeren tesis yönetim hizmeti vermektedir. Acıbadem Laboratuvarları; genetik, patoloji, kök hücre ve kordon kanı bankacılığı ile hizmet sunmaktadır.

Merkezler
Grupta; 5 organ nakli merkezi (karaciğer, böbrek, kemik iliği), 11 tüp bebek merkezi, 11 kanser merkezi (cerrahi, radyoterapi, kemoterapi), 18 meme sağlığı merkezi, 6 robotik cerrahi merkezi, 16 kalp sağlığı merkezi (pediyatrik ve yetişkin kardiyoloji ile kalp cerrahisi), 9 obezite merkezi, 9 omurga sağlığı merkezi, 5 anorektal hastalıklar merkezi, 1 Migren Tedavi Merkezi, 3 Endometriozis Merkezi, 2 Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelikler Merkezi, 1 sporcu sağlığı merkezi ve 10 nükleer tıp merkezi yer almaktadır. Ayrıca tüm hastaneler ve tıp merkezlerinde kordon kanı alınarak, Acıbadem Labcell Kordon Kanı Bankası’nda saklanabilmektedir.

Kağıtsız ve Dijital Altyapı
Acıbadem, hasta ile ilgili tüm kayıtların saklandığı “Hastane Bilgi İletişim Sistemi” ile hastaneler arasında iletişim ağına sahiptir. Hastane içi ya da hastaneler arasında işleyen Görüntü Transfer Sistemleri kullanılmaktadır. Ayrıca elektronik bilgi akışı ile kağıtsız tedavi imkanı sunan “Cerebral Sistem” ile medikal bilgilerin, elektronik bilgi ağıyla kontrol edilmesi mümkün olabilmektedir. Hastaların tüm radyolojik görüntüleri PACS sistemi ile kaydedilmekte ve tüm Acıbadem hastanelerinde gerçek zamanlı olarak görüntülenebilmektedir.

Kalite Çalışmaları
Acıbadem Sağlık Grubu, kalite iyileştirme ve hasta güvenliği yaklaşımını güçlendirmek için Joint Commission International (JCI) akreditasyon standartları ile Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartlarını (SKS) kullanmaktadır. JCI, sağlık hizmetlerinde kalite standartlarını belirleyen ve denetleyen, bağımsız bir uluslararası akreditasyon kuruluşudur. Acıbadem Sağlık Grubu, JCI akreditasyon standartlarıyla uyumludur .

RESMİ FAALİYET KONUSU
Şirket esasen, öncelikle sağlık ve sağlık hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren kuruluşların hisselerini veya varlıklarını iktisap etmek ve 21.1.2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.

The Acıbadem Healthcare Group is Turkey’s most valuable private healthcare organisation according to brand assessment results and the position the group has achieved in the sector. Today Acıbadem, with its 22 hospitals, 18 outpatient clinics, 3.500 doctors and 4.000 nurses, provides healthcare services with nearly 22.500 employees.

The Group provides diagnosis and treatment services at certified healthcare standards with a qualified staff, advanced technology, modern infrastructure and JCI accreditation.

The journey of growth and development for Acıbadem, which started out as a district hospital in 1991, continues on the world stage with an agreement made in 2012 with IHH Healthcare Berhad, one of the largest groups in the Far East. IHH Healthcare Berhad, which has education and real estate investments in many countries throughout the world in addition to investments in hospitals and healthcare institutions in 8 large countries of the Asian Pacific, is the 2nd largest healthcare chain in the world with a powerful structure comprised of the Malaysian government’s investment fund Khazanah, Japan’s Mitsui & Co. Ltd. and the Aydınlar Family Partnership.

In 2016, Acıbadem Healthcare Group acquired the Tokuda Group and the City Clinic Group, both of which are leading Bulgarian healthcare providers. An investment of 125 million Euros enabled Acıbadem to expand its operations by 4 hospitals and 5 outpatient clinics thus making it the largest private healthcare provider in Bulgaria. Acıbadem currently operates 22 hospitals and 18 clinics in 5 countries.

The Acıbadem Healthcare Group, provides integrated premium healthcare services with Acıbadem Project Management (Hospital Design, Project Management), APlus (Hospital Hospitality Company), Labmed (Advanced Clinical Lab Company) and Acıbadem Mobile (Mobile Healthcare Services, such as Air & Groud Ambulance).

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
ACIBADEM SAĞLIK YATIRIMLARI HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL