KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

TAŞDELEN MAH. SIRRI ÇELİK BULV. NO:5 34788 ÇEKMEKÖY - ÇEKMEKÖY / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 19.06.2018 15:23:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
  • Tabela Ünvanı : KOÇTAŞ
  • Firma Türü : ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 21 Ocak 2000 Cuma
  • Sermaye : 29.400.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
  • Vergi Numarası : 5740132885
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 432166
  • NACE Kodu : 471901
  • Faaliyet Alanları : İnşaat Malzemeleri İmal ve Satıcılığı
  • Mersis No : 0574013288500160
Koçtaş - Evimi Çok Seviyorum
Koçtaş ile Evler Artık Daha Güzel! Mutfak, Banyo, Bahçe, Mobilya, Aydınlatma ve El Aleti Ürünlerinde Kalite ve Uygun Fiyat Farkına Koçtaş ile Ulaşın!

MOBİLYA, BAHÇE VE BALKON, ISITMA VE SOĞUTMA, BANYO, MUTFAK, DEKORASYON VE EV GEREÇLERİ, AYDINLATMA VE ELEKTRİK, AHŞAP VE İNŞAAT, HIRDAVAT,EL ALETLERİ VE OTO, ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ, BEYAZ EŞYA

Popüler Kategoriler
Mobilya, Banyo, Mutfak, Aydınlatma, Ev Dekorasyonu

Markalar
4room, 3m, 3mk, Artema, Asrın, Astonish, Adell, Adore, Air Wick, Aksa, Arnica, Arzum, Atom Kablo, Automix, Artikel, Avec, Auto Tyrex, Airelec, Alco, Arnetti, Atlas, Avonni, Aran Clasy, Archi Ahşap Atölyesi, Atakan Petshop, Arçelik, AntiQa, Artsun, Blooma, Blyss, Bosch, Black+Decker, Beko, Banat, Baymak, Beybi, Bidalux, Bison, Brilliant, Btm, Bmı Eurostar, Baumit, Bref, Brita, Botanika, Beatissimo, Bimermer, Colours, Cooke&Lewis, Carpex, Celsi, CMS, Classen, Carmesse, Ceresit, Carlton, Cosa, Cadran Fashion, Cadran Wood, Çam Halı, Diall, Dewalt, Dremel, Demirdöküm, Decotric, Doğrular, Detan, Dekorister, Dessenti, Defans, Dekoreko, DecorLux, ECA, Ege Seramik, Ege Vitrifiye, Ekosu, Electrolux, Elro, Ender, Energizer, Esty, Eveready, Eastmarine, Erinöz, Elho, Eva Aydınlatma, Emsa, Evdebiz, Fabel, Fakir, Fantom, Finimetal, Fly, Ferre, Fini, Futon, Fixeline, Gardena, Gardman, Gazzella, GE, Genta, Glade, Gojo, Gökyıldız, GPD, Graham Brown, Grohe, Grossfillex, Güçtay, Garden Mobilya, Gökyiğit Aydınlatma, Hydrocabin, Halley, Henkel, Hakan Plastik, Hafele, Home Project, Işık Perde Rayları, İzocam, İlöz Plastik, İnan Kapı Kolları, İssimo Home, JCB, Jotul, Kalekim, Karcher, Kale, Kale Kilit, Kuer, Kengo Aydınlatma, Kristal By Taç, Kale Kilit, Kale Termos, Karemo, Kpinex, Kale Çelik, Konfor, Koroplast, Kanguru, Kiwi, Keeeper, Lucea, Lexa Çelik, Legrand, Mac Allister, Makita, Minar Mobilya, Mobetto, Menpaj, Motorfan, Mutlusan, Metylan, Mr Muscle, ModeLight, Motek, Misto, Marie Claire, Maison M, Minybaby, Na De, Nexus, Nur-Al Hırdavat, Natural Fresh, Nilson, Orka, Oktay Aydınlatma, Onlywood, Onas, Özgür Aydınlatma, Özcan Aydınlatma, Performance Power, Philips, Prado, Pattex, Ptx, Pierre Cardin, Prexiso, Pronto, Pimador, Provel, Powerwash, Rapid, Rapido, Red Head, Raid, Raks, Roll-Up, Rositell, Radiva, Stanley, Süpersol, Sees, Sista, Sukar, Slink, Sanal Mobilya, Stikwall, Super-Bag, Torq, Turtle Wax, Tunçmatik, Towello, Tandem, Tekno-Tel, Taç Avize, Tigre, Tablo Center, Taç, Ultimate, Uhu, Vitra, Vilmorin, Vileda, Viko, Verve, Veito, Varta, Vermisol, Vette, Vito, Vissmate, Vitoraina, Weber, Wallpera, Xpelair, Yurtbay Seramik, Yüksel Seramik, Yeniçağ, Yeni Özel, Yapaş, Yale, Yüksel Aydınlatma, Yasham

Ev geliştirme ve yapı market perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, ilk mağazasını 1996 yılında İzmir Bornova’da açtı. Bunu Antalya, İzmir Balçova ve Bodrum mağazaları takip etti. 2000 yılında Avrupa’da pazar lideri ve ev geliştirme perakendeciliğinde dünyanın ilk üç kuruluşu arasında olan B&Q ile imzalanan joint venture anlaşmasından sonra da mağaza açılışları tüm hızı ile devam etti. Fiziksel mağazalara ek olarak internet mağazasını 2005 yılında açan Koçtaş, günümüzde online yapı market alışverişi denince akıllara gelen ilk adres olmaya devam ediyor. Tüm Türkiye’de açtığı onlarca mağaza ile Koçtaş, geniş yerel tedarik zinciri ve uluslararası satın alma gücü sayesinde, yerli ve ithal çok sayıda marka ve ürünü uygun fiyatlar ve ödeme kolaylıkları ile tüketicilerin beğenisine sunuyor. Koçtaş ve Koçtaş Fix olmak üzere iki marka ile 50’nin üzerinde mağaza sayısı ve 230.000 m2’ye yaklaşan satış alanı ile faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Koçtaş mağazalarında; dekoratif ürünlerden mobilyaya, ev tekstili ürünlerinden mutfak , banyo ve seramiğe, bahçe mobilyalarından aydınlatma ürünlerine, genç odasından hazır perdeye, halıdan boyaya, duşakabinden duvar kağıtlarına, parkeye ve ısıtma soğutma çözümlerine kadar on binlerce ürün satılıyor.

Her evin, kendine özgü bir hikayesi olduğuna inanan Koçtaş, global trendleri yakından takip ederek, ev dekorasyonunda ön plana çıkan detayları belirliyor.

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri
1955 yılından itibaren büyük inşaat projelerine yapı malzemeleri toptancısı olarak hizmet veren Koçtaş Ticaret A.Ş., perakende satışlarına 24 Mayıs 1996 tarihinde İzmir-Bornova’da açtığı ilk mağazasıyla başladı. Temmuz 1998’de Antalya Topçular ve Aralık 1998’de İzmir Balçova’da açtığı mağazalarla perakende sektöründe faaliyet göstermeye devam etti.

Koçtaş, sektöründe lider olmak, dünyadaki yenilikleri know-how transferiyle elde etmek ve böylelikle uluslararası bir satınalma gücü yaratarak rakiplerine karşı üstünlük sağlamak için, 2000 yılında ev geliştirme sektörünün dünya çapındaki en büyük üç şirketinden biri olan, Kingfisher grubuna bağlı B&Q firması ile ortaklık anlaşması imzaladı. Şubat 2000’de başlayan ortaklıkla; şirketin %50 hissesi Koç Grubu’na, %50 hissesi de B&Q’nun bağlı olduğu Kingfisher Grubu’na verilirken ve şirketin resmi adı da Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret A.Ş. oldu.

Kingfisher grubu Avrupa’daki 10 ülkede bini aşkın mağazayla dünya ev geliştirme sektöründeki en güçlü topluluklardandır. Kingfisher, İngiltere, Polonya ve Türkiye’de pazar lideriyken; Fransa ve İspanya’da pazarın ikinci; Rusya ve Romanya’da ise pazarın üçüncü büyük oyuncusudur. Grup ayrıca İrlanda, Portekiz ve Almanya’da da faaliyet göstermektedir. Grubun B&Q dışındaki diğer markaları Castorama, Screwfix, Brico Dépot ve Koçtaş’tır. Grubun İngiltere ve İrlanda’da B&Q ve Screwfix markaları ile 785, Fransa’da ise Castorama ve Brico Dépot markası ile 221 mağazası bulunuyor.

Bugün Koçtaş, İzmir’den Diyarbakır’a, Trabzon’dan Mersin’e kadar Türkiye’nin 19 ilinde toplam 41 mağazasıyla, yerli ve ithal çok sayıda markanın ürünlerini uygun fiyat ve kolay ödeme avantajıyla müşterilerine sunuyor. Koçtaş mağazalarında dekoratif ürünlerden mobilyaya, ev tekstili ürünlerinden mutfak, banyo ve seramiğe, bahçe mobilyalarından aydınlatma ürünlerine, genç odasından hazır perdeye, halıdan boyaya ve parkeye kadar on binlerce ürün satılıyor.

Vizyon, Misyon, Değer
Vizyon

Türkiye ve çevresindeki ülkelerde, dünya standartlarında ev geliştirme perakendeciliği yapan lider kuruluş olmak.

Misyon
Müşterilerimizin, bol çeşit, fiyat avantajı, uygun ödeme koşulları ve iyi hizmet aracılığıyla ihtiyaçlarına kolay ulaşabilmelerini sağlamak ve bunun sonucu olarak evlerini ve yaşam stillerini geliştirmelerine yardımcı olmak; ev geliştirme perakendeciliği pazarını geliştirmek.

Temel Amacımız
İnsanların evlerini geliştirerek yaşam standartlarını yükseltmeleri için fikirler ve çözümler sağlamak.

Temel Değerlerimiz
Müşteri Odaklı Olmak
Müşteri için iyi ve doğru olana yönelik çalışmak
Sadelik
Samimiyet
Tutarlılık
Değer Yaratmak

Etkinlik ve Verimlilik
Dürüstlük - Güvenilirlik
İnsanlara ve Çevreye Saygı
Birlikte Başarmak

Takım Ruhu
İçtenlik ve Açıklık
Yaratıcılık
Sürekli Gelişim
Sürdürülebilirlik

Çevreye duyarlı yatırımları ve işbirlikleriyle sürdürülebilirlik alanındaki örnek uygulamaları hayata geçiren Koçtaş, çevresel sorumluluk ve sürdürülebilirlik çalışmalarını Sürdürülebilir Evler, Enerji, Çevre, İnsan, İnovasyon, Sürdürülebilir Tedarik Zinciri başlıkları altında takip eder. Çevresel sürdürülebilirlik yaklaşımımızı ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi temel gereklilikleri doğrultusunda yönetmeyi hedefliyoruz ve çevresel etkimizi azaltmak istiyoruz. Bu nedenle, çevresel amaçlar ve hedefler belirleyerek sürekli gelişim sağlamayı, çevreyi korumayı ve kirliliği önlemeyi, çevre ile ilgili konularda tüm yasal yükümlülüklere uymayı ve müşterilerimiz için sürdürülebilirliği kolay bir tercih haline getirmeyi hedefliyoruz.

Ortaklarımız
KOÇ HOLDİNG

1938 yılında Koç Ticaret A.Ş. kurulur. Koç Topluluğu'nu meydana getiren girişimlerin temeli ve gelişme merkezi olan şirketin bir özelliği de çalışanlarını kâra ortak eden ilk Türk şirketi olmasıdır. Bu dönemde yabancı temsilcilikler alınır. ABD'deki ilk Türk şirketi olan Ram Commercial Corporation kurulur.

Koç Topluluğu'nun iş alanları önemli ölçüde genişler. Topluluk artık otomotivden beyaz eşyaya, zirai aletlerden mensucata, likit petrol gazından ısıtma teçhizatına, gıda sanayi ve perakendeciliğinden turizm, finans ve sigortacılık hizmetlerine kadar yaygın bir alanda çalışmaktadır.

Ulaşılması hedeflenen hızlı büyüme ve gelişmeyi, daha uygun bir örgütleme ve daha kurumsal bir yapı altında gerçekleştirebilmek amacıyla 1963'te Koç Holding A.Ş. kurulur. Vehbi Koç, Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olur.

Türkiye'nin en büyüğü... Dünyanın en beğenilen şirketlerinden biri...

Koç Topluluğu cirosu, ihracatı, İMKB'deki payı ve çalışan sayısı ile Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğudur. Ulusal ve uluslararası platformda aldığı ödüllerle Türkiye ekonomisinin itici gücü olan ve dünyadaki konumunu sürekli güçlendiren Koç Holding bugün dünyanın 273'ncü büyük şirketidir.

Sürekli ve değişmeyen hedefi tüm paydaşları için artan oranda katma değer yaratmak olan Koç Topluluğu, tüm faaliyetlerini uluslararası standartlarda kurumsal yönetim, müşteri memnuniyeti, toplumsal sorumluluk anlayışı ve çevreyi koruma prensipleri ile yürütmektedir. "Geleceği geleceğe bırakmamak için, gelecek şimdi" inancıyla hareket eden Koç Topluluğu 1926'da başlayan yolculuğuna, gelişerek ve verimliliğe odaklı büyüme stratejisiyle devam etmektedir.
www.koc.com.tr

KINGFISHER
Koçtaş Avrupa’da 10 ülkede yaklaşık 1,200 mağazaya sahip uluslararası bir ev geliştirme şirketi olan Kingfisher plc’nin bir parçasıdır. BaşIıca markaları B&Q, Castorama, Brico Dépôt ve Screwfix’tir. Kingfisher ayrıca Türkiye’de Koçtaş ile iş ortağıdır. Daha fazla bilgi için www.kingfisher.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

1980’li yıllarda kurulan ve uluslararası ev geliştime perakendeciliği sektöründe bir dev haline gelen Kingfisher, aralarında İngiltere, Fransa, Türkiye, Çin, İrlanda, İspanya, Rusya ve Polonya'nın da bulunduğu toplam sekiz ülkede faaliyet göstermektedir. Kuruluşun, büyüklükleri 5 bin ile 14 bin m2 arasında değişen 850'yi aşkın mağazasında, 45 binden fazla ürün çeşidi ile haftada yaklaşık 6 milyon müşteriye hizmet sunulmaktadır.

Avrupa'nın lider ev geliştirme perakendecisi olan Kingfisher bulunduğu ülkeler arasında İngiltere, Fransa, Polonya, Türkiye ve Çin'de bulunduğu sektörün lideri konumundadır. Kingfisher Şirketler Topluluğu'nun markaları B&Q, Castorama, Brico Dépot ve Screwfix’dir.

RESMİ FAALİYET KONUSU
Türkiye de ev tamir, ev bakım ve ev süsleme malzemeleri, mutfak eşyaları ve bahçe malzemelerine ilişkin mal ve hizmetlerin pazarlama,dağıtım ve satışıyla iştigal etmek. Bunlarla sınırlı kalmaksızın ve fakat (i) motorlu araçlar inşaat ekipmanları elektronik cihazlar makineler aletler ve uçaklar gibi menkul mallar ve (ii) başka maddi menkul mallar ve gayrimenkul mallar da dahil her türlü mali iktisap edebilir; her türlü mali gerektikçe ve gerektiği gibi kullanabilir kiraya verebilir kiralayabilir satın alabilir ve satabilir; sahip olduğu menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde ve üçüncü şahısların malları üzerinde ipotek ve benzeri haklar tesis tescil ve fekkedebilir ve bu menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde her türlü hakkı edinebilir ve kullanabilir. Gerek menkul gerek gayrimenkul mallar üzerinde her türlü ipotek ve teminatı kabul edebilir ve bunları kanunen gereken sicillerde tescil ettirebilir; ve 6.7.2000 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.



HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL