ERK PAZARLAMA VE GİYİM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ZAFER MAH. ÇINAR SOK. NO:2 KAT.3 YENİBOSNA PK:34194 BAHÇELİEVLER - BAHÇELİEVLER / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 20.01.2020 14:24:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : ERK PAZARLAMA VE GİYİM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
  • Tabela Ünvanı : COLIN'S
  • Firma Türü : PAY SAHİBİ SAYISI BİRDEN FAZLA ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 12 Haziran 1995 Pazartesi
  • Sermaye : 75.166.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - MARMARA KURUMLAR VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 2110058959
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 331393-0
  • NACE Kodu : 464205
  • Mersis No : 0211005895900855
  • E-Tebligat Adresi : 25999-88704-01424
COLIN'S
Biz Colin's olarak, "Sadece hazır giyim işinde değil; ürün ve hizmetlerimizle insanları daha iyi hissettirme işindeyiz." diyoruz. Bu nedenle, dünyanın her yerindeki mağazalarımızda, YENİLİK, FİT ve KALİTE' yi beraber sunuyoruz. YENİLİK anlayışımız, çarpıcı vitrinler, değişik hisler duyabileceğiniz koleksiyonlar ve çeşitlilik yaratmaktır. FİT anlayışımız, ürünlerimizin vücudunuza oturması, rahat hissetmeniz ve tarzınızı özgürce yansıtabilmenizdir. KALİTE anlayışımız ise, rengi, kumaşı, dikişi, dayanıklılığı ve duruşuyla her zaman sürdürülebilir nitelikler sunmaktır.

COLIN'S dünyanın 38 ülkesindeki 600' e aşkın mağazasında, her gün daha yeni, daha modern, daha ilginç ve daha özel şeylerin olduğu bir dünyanın hızına yetişiyor ve müşterileriyle bu büyük değişimin ruhunu paylaşıyor.

FİRMA FAALİYET KONUSU
Her türlü tekstil ürünlerinin,giyim eşyalarının ve bunların üretiminde kullanılan pamuklu,yünlü, suni ve sentetik elyaftan mamul kumaşlardan her türlü iç ve dış giyim konfeksiyon tuhafiye,triko,mefruşat,dekorasyon branda ve benzerleri ile deri ve deriden mamul her nevi konfeksiyon ürünleri,kemer,ayakkabı,çanta,aksesuar ve deri aksesuar konfeksiyon eşyasının imali,imal ettirilmesi,bunlarla ilgili mamul veya yarı mamul maddelerin ithalatı,ihracatı,toptan ve perakende dahili ticaretini pazarlamasını yapmak. Şirket yukarıda sayılan amaç ve konularıyla ilgili olarak iç ve dış yatırımları yapmak her türlü gayrimenkul malları ve bunlara ait hakları iktisap ve tasarruf etmek ve bu hususta şirket işleri için gerekli gayrimenkul ve tesisler satın almak inşa etmek kiralamak gerektiğinde bunları üçüncü şahıslara satmak veya şirkete ait menkul ve gayrimenkuller ile makine ve tesisleri gereğinde rehin ve ipotek etmek kendi mülkiyetinde olmayan menkul ve gayrimenkuller üzerinde kendi lehine mahdut aynı haklar ile ipotek ve rehin tesis etmek gerektiğinde bunları fekketmek kaldırmak 3.şahısların borçları için şirket mülkiyetinde bulunan menkul ve gayri menkulleri ipotek ve rehin etmek veya 3.şahısların borçları için kefalet vermek ve 29.7.2005 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
ERK PAZARLAMA VE GİYİM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL