• Geri dön

  • 338 Görüntülenme

  • 25 Haber

  • 1.246 İşletme görüntülenme


Franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti
Girişimcilere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekleyen RE/MAX Türkiye, franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti. 

Dünyanın en büyük gayrimenkul franchising zinciri olan ve en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumu konumunda bulunan RE/MAX’in ülkemizdeki temsilcisi RE/MAX Türkiye, franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçerek girişimcilere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi.

RE/MAX Türkiye çatısı altında profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunmak isteyen girişimciler, franchise giriş bedelini ABD Doları yerine Türk Lirası olarak ödeyebiliyorlar. Bölgeye göre fiyatlandırma avantajının bulunduğu RE/MAX Türkiye franchise giriş bedeli, 88 bin ile 140 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Halen Türkiye genelinde 260’ın üzerinde franchise ofisi bulunan RE/MAX Türkiye, 2019 yılı içinde 55 yeni franchise vermeyi planlıyor. Şirket özellikle İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Ankara, Bursa ve Antalya’daki franchise ofis sayısını artırmayı planlıyor.

RE/MAX hakkında:
1973 yılında kurulan ABD merkezli RE/MAX, bugün dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. 105’in üzerinde ülkede, 7 bin 500’den fazla franchise ofisinde görev yapan 115 binin üzerinde gayrimenkul danışmanı bulunmaktadır. 1997 yılında faaliyete geçen RE/MAX Türkiye, ülke genelindeki ofisleri ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. 260’tan fazla franchise ofisinde 3 bin 500’ü aşkın gayrimenkul danışmanı ile çalışmalarını sürdüren RE/MAX Türkiye, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere önemli fırsatlar sunmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL