• Geri dön

  • 2.207 Görüntülenme

  • 205 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork, Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonuyla yılbaşında stil sahibi kadın ve erkeklerin favori hediye destinasyonu oluyor.


Dünyadaki değişim rüzgarından ilham alan koleksiyonuyla NetWork, güçlü ve rafine tasarımlardan oluşan Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonuyla yılbaşında birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor. Tek parça ile şıklık sunan elbiselerden zamansız deri tasarımlara, yatırım niteliğindeki palto ve kabanlardan sezon trendi animal print desenlere uzanan koleksiyon, yeni yılda stil sahibi kadınlara iddia dozu yüksek görünümler vadediyor.

Bej, ekru, camel, siyah ve gri tonlarının hakimiyetindeki yüzde yüz kaşmir ve yün trikolar, her okazyona uygun zamansız hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Sıcak dokularıyla öne çıkan triko takımlar, ince işçilikleri ve lüks detaylarıyla kalite unsuruna dikkat çekerken, modern, yalın ve konforlu eşofman ve tulumların oluşturduğu Leisurewear serisi, hem şehir hem de ev hayatına uyumlu özelliğiyle en çok tercih edilen yılbaşı hediyelerinin başında geliyor.

Minimal çizgisiyle öne çıkan NetWork Shoes&Bags koleksiyonu da yeni yılda NetWork kadınının zarafetine eşlik edecek birçok parçayı içinde barındırıyor. Yılbaşı şıklığını pekiştirecek deri ve süet çizme ile botlar, deri el ve omuz çantalarıyla bir araya gelerek mükemmel bir hediye seçkisi oluşturuyor. Kemer, cüzdan gibi şık deri aksesuar modelleri ve altının ışıltısını yansıtan takılar ise yılbaşı stilinizi tamamlamak üzere NetWork mağazalarında ve NetWork.com.tr’de sizi bekliyor.

NetWork Erkeğinin Yeni Yıl Stili

Dünyadaki değişim rüzgarından ilham alan Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonuyla NetWork, güçlü ve rafine tasarımlarıyla yılbaşında birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor.

NetWork, stil yolculuğunda çabasız şıklıktan referans alan erkeklerin yeni yılını çok özel parçalarla kutluyor. Yüzde yüz kaşmir triko, dış giyim ve ceketler günün her anında etkileyici görünümlere davetiye çıkarırken, farklı renk ve desen seçenekleri bulunan non-iron gömlekler fonksiyonel bir hediye arayışında olanlara ideal bir çözüm önerisi sunuyor. Atletik, şık, dayanıklı ve akıllı tasarımların yer aldığı NetWork N-Tech ve hem ev hem de dış mekan kullanımına uygun NetWork Leisurewear serileri, sportif erkeklerin favori yeni yıl görünümlerini belirliyor. Bağcıklı ve bağcıksız deri botlar, yalın formlu sneaker’lar ve işlevsel detaylara sahip el ve sırt çantaları, NetWork Shoes&Bags seçkisinin en dikkat çekici hediye alternatiflerini oluşturuyor. Kartvizit, kemer ve cüzdan modellerini kapsayan deri aksesuar seçkisi ise detaylara önem veren NetWork erkeğinin rafine zevkine hitap ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL