• Geri dön

  • 169 Görüntülenme

  • 18 Haber

  • 4.985 İşletme görüntülenme


Sıcak atmosferi, misafirlerini evinde hissettiren servis anlayışı ve damaklarda iz bırakan lezzetleriyle, bulunduğu tüm lokasyonların vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen BigChefs, yeni şubeleriyle büyümeye devam ediyor. 64’üncü şubesini İstanbul’un yeni gastronomi mahallesi Galataport’ta açan Türkiye’nin önde gelen cafe/brasserie zincir markası, tarihi yarımadanın büyüleyici manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlıyor.

Tanıdık bir yerde hissettiren sıcak atmosferi, lezzetli yemekleri, ‘mutlu misafir’ ilkesi ve güler yüzlü ekibiyle müşterilerini ağırlayan BigChefs, yeni şubeleriyle restoran sayısını artırıyor. 64’üncü şubesini İstanbul’un yeni gastronomi mahallesi Galataport’ta açan marka, Karaköy’ün büyüleyici atmosferinde, tarihi yarımadayı gören eşsiz deniz manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlıyor.

Cruise gemilerinin ziyaret merkezi Karaköy’de deniz kenarında yer alan konumu ile misafirlerine hem açık hem de kapalı alanda keyifli vakit geçirme imkânı sunan BigChefs Galataport, yaklaşık 180 kişilik oturma alanına sahip. Tüm BigChefs’lerde olduğu gibi ev sıcaklığındaki dekorasyonuyla hizmet veren BigChefs Galataport, zengin seçeneklerden oluşan sabah kahvaltılarından en keyifli öğle yemeklerine, akşamüzeri buluşmalarından enfes akşam yemeklerine kadar, günün her saatinde misafirlerini özel tatlarla buluşturuyor.

BigChefs’ten keşfedilecek yeni lezzetler

Misafirlerini yeni lezzet ve yeni deneyimlerle karşılayan BigChefs Galataport menüsünde premium ürünlere de yer veriyor. Keşfedecek yeni tatlar arayanlar için eşsiz alternatifler sunan menüde, leziz et çeşitlerinden kocaman burgerlere, çıtır çıtır salatalardan çeşit çeşit pizzalara, özenle hazırlanan deniz mahsullerinden tadına doyulmaz tatlılara kadar pek çok seçenek bulunuyor. Menünün dikkat çeken premium ürünleri arasında ise, ağır ateşte pişen ve fırınlanmış taze patates ve sarımsak konfit ile servis edilen Osso Buco, sebze türlüsü ve köz patlıcanlı keşkeğin eşlik ettiği Kuzu İncik Konfit, polenta, kuşkonmaz, kavrulmuş susam ve ızgara pack choi ile sunulan Teriyaki Glaze Dana Kaburga gibi birbirinden özel lezzetler yer alıyor.

10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veren BigChefs Galataport, benzersiz deniz manzarası eşliğinde, bahar ve yaz aylarının keyfini doyasıya yaşayacağınız terası ile dost buluşmalarının yeni adresi olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL