• Geri dön

  • 775 Görüntülenme

  • 169 Haber

  • 741 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en büyük online sağlık platformu DoktorTakvimi.com, çalışanlarının oylarıyla insan kaynakları alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen “Great Place To Work” sertifikası almaya hak kazandı.

Dünya çapında 30 farklı ülkede sağlık sektöründe doktor ve hastalara hizmet veren dijital asistanlık platformu Docplanner’ın Türkiye iştiraki olan DoktorTakvimi.com, yapılan işte hızlı, ekip çalışmasını en önde tutan, sade, esnek, özgürlükçü gelişim odaklı yaklaşımı gibi pek çok değerinin çalışanları tarafından oylandığı anketler sonucunda “Great Place To Work” sertifikası almaya hak kazandı. 60’tan fazla ülkede iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü’nün yürüttüğü program kapsamında sertifika almaya hak kazanan DoktorTakvimi.com, aldığı yüksek puanlarla çalışan mutluluğuna verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Artık çalışanları tarafından “harika işyeri” olarak tanımlanan şirketler arasında yer alan DoktorTakvimi.com’un en önem verdiği konuların başında çalışan mutluluğu geliyor. Çalışanlarına doğum günü izni, esnek çalışma saatleri ile evden çalışma gibi yan haklar sağlayan; kişisel ve mesleki gelişim eğitimlerle çalışanlarının yeteneklerini destekleyen DoktorTakvimi.com, çalışan deneyimini her şeyin önünde tutuyor. Çalışanlarının, fikirlerini özgürce ifade ettikleri, karar verici rol oynadıkları ve çalışırken güven duydukları ve motive oldukları bir ortam oluşturmak adına kendini sürekli geliştiren DoktorTakvimi.com, çalışanlarına mutlu bir çalışma ortamınının sürdürülebilir olması garantisini veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL