• Geri dön

  • 128 Görüntülenme

  • 73 Haber

  • 43 İşletme görüntülenme


TÜRKÇİMENTO, Eskişehir Belediyesi ve Genç İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) ev sahipliğinde Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi inşaat mühendisliği öğrencilerinin katıldığı, Eskişehir Han İlçesi Gökçekuyu-Kayı-Yazılıkaya Mahallesi yolunda yapımına devam edilen Silindirle Sıkıştırılmış Beton yol (SSB) uygulama sahasında bir araya geldi.

Frig Kaya Fasad’larının günümüzde en önemli örneğini teşkil eden Midas Anıtı (Yazılıkaya)’nın bulunduğu Han ilçesi ile Eskişehir’i birbirine bağlayan beton yol uygulamasında yapılan eğitim, 80 öğrencinin katılımıyla büyük ilgi gördü.

Eskişehir Belediyesi ve Genç İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) ev sahipliğinde düzenlenen saha çalışmasında TÜRKÇİMENTO yetkilileri uygulamayla ilgili bilgi vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye çapında 68 şehirde Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol uygulaması olduğunu belirten TÜRKÇİMENTO yetkilileri, 25 yıl dayanıklı olan beton yolların ilk yapım maliyetinin bilinenin aksine mevcut yollara göre daha avantajlı olduğu, aynı zamanda ağır taşıt yükünün geçtiği alanlarda dayanıklılık oranının çok daha yüksek olduğu bilgisini verdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL