• Geri dön

  • 489 Görüntülenme

  • 13 Haber

  • 183 İşletme görüntülenme


Ordu ve Karadeniz’den doğan lezzetler İstanbul’da

Ordu’dan İstanbul’a uzanan hikayelerini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmayı hedefleyen Nelipide Gurme; İstanbul’un gözdesi Bağdat Caddesi’nde özlenen lezzet pideyi lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor. Doğal ürünlerle donatılmış serpme köy kahvaltıları ve lezzetli pide çeşitlerinin yanı sıra menüsüne eklediği et ve tavuk ürünleriyle Nelipide Gurme, misafirlerinin vazgeçilmezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Modern dekorasyonu ve kendine özgü konseptiyle pideci imajını baştan aşağı değiştiren Nelipide Gurme, İstanbul’un gözbebeği Bağdat Caddesi’nde Ordu rüzgarı estiriyor. 

Yeni nesil pidecilik anlayışıyla sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlayan Nelipide Gurme, Türkiye’deki pide standardını değiştirerek, pideyi kahvaltı dahil günün her öğününde tüketilen bir lezzet haline getiriyor. Zengin kahvaltı menüsüyle misafirlerine muhteşem bir kahvaltı deneyimi sunan Nelipide, ‘Gurme’ isminin hakkını fazlasıyla vererek ziyaretçileri için hafta sonlarını daha keyifli hale getiriyor. 

Nelipide Gurme, doğal ürünlerle donatılmış serpme köy kahvaltıları ve lezzetli pide çeşitlerinin yanı sıra menüsüne eklediği et ve tavuk ürünleriyle de misafirlerine lezzet şöleni sunuyor. Ordu'dan gelen doğal ve lezzet dolu malzemelerle hazırlanan yemekler, natürel tatların özlemini çekenlere Nelipide Gurme’de doyasıya keyif yaşatıyor. 

İstanbul’da Bağdat Caddesi dışında Beylikdüzü’nde de yer alan Nelipide Gurme, restoranlarında misafirlerini zevkle ağırlamaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL