• Geri dön

  • 527 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 2.039 İşletme görüntülenme


Bambi ile ‘iyi uykular’
Uyku kalitenizi önemsiyor musunuz? 
Yaşam kalitesini en fazla etkileyen faktörlerin başında uyku kalitesinin geldiğinin farkındalığıyla bireylere sağlıklı bir uyku deneyimi yaşatmak için çalışan Bambi Yatak; Dünya Uyku Gününüzü kutluyor.

Yaşam kalitesini en fazla etkileyen faktörlerin başında uyku kalitesi geliyor. Sağlıklı bir uyku elde edebilmenin yolu ise doğru uyku ekipmanları seçebilmekten geçiyor. Kusursuz uyku kalitesi ve sağlık arasındaki ilişkiyi her fırsatta dile getiren Bambi, her ihtiyaca özel sunduğu uyku ürünleriyle uyku sağlığınıza destek oluyor.

“Yatağın yaylarının ve süngerinin esnekliğinin uzun süreli kullanıma dayanıklı olmasına dikkat edin” Omurganın gün içerisinde aldığı duruş pozisyonunu uyku sırasında da sağlamak omurga sağlığı açısından büyük önem taşıyor. Bu nedenle tercih edilecek yatakların, omurganın ve disklerin üzerine en az yükün bindiği uyku pozisyonlarına elverişli olması gerekiyor. Uygun sayılabilecek yatak, orta sertlikte, kişiden en az 20 cm uzunlukta ve en az 95 cm genişlikte olmalıdır. Yatağın yaylarının ve süngerinin esnekliğinin uzun süreli kullanıma dayanıklı olmasına dikkat edilmelidir. Bunların yanı sıra uygun yatak, vücut ısısını koruyan, hava dolaşımını sağlayan ve nem oluşumuna engel olacak özellikte olmalıdır.

Normal uyku süresi, kişinin gereksinimine, yaş dönemine ve genetik özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Bu süre, yetişkin bireyler için 4-11 saat iken, yeni doğanlar için 16-18 saat aralığındadır. Günün tüm yorgunluğunun atıldığı tek alan uyku sürecidir…

Bambi ile uyku…
Nirvana Yatak

Kaliteli bir uyku için teknolojiyi tasarımla buluşturan Bambi Yatak, yeni nesil ürünü Nirvana Yatak ile omurga sağlığınızı korumaya devam ediyor. Tasarımında kullanılan double pocket system ile omurganın doğru pozisyonda kalmasını sağlayan Nirvana, sabah yorgunluğunun oluşumuna engel oluyor. HyperSoft sünger kullanarak doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun yolunu açan Nirvana Yatak, omurga destek süngeriyle de kolayca kullanıcısının beden şekline uyum sağlıyor. Tasarımındaki yayların birbirinden farklı torbalar içerisine yerleştirilmesiyle oluşan Paket Yay Sistemi, bağımsız hareket eden yayları sayesinde vücut basıncının yatağa eşit dağıtılmasına yardımcı oluyor. Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması için teknolojiyi tasarımına kodlayan Paket Yay Sistemi, bu sayede konforlu ve sağlıklı bir uykuyu da beraberinde getiriyor.

Diamond
Kullanıcısını hoş, zarif ve rahat bir uyku deneyimiyle buluşturan Diamond, nem alma özelliğiyle pamuklar içinde bir uykunun kapılarını aralıyor. Vücuda rahatsızlık vermeyen, kaygan ve ten ile uyumlu yapısıyla da beğeni toplayan Diamond, birbirinden bağımsız torbalar içinde paketlenen yaylardan oluşan paket yay sistemi sayesinde de vücudun farklı ağırlık noktalarını ayrı ayrı destekleyerek kullanıcını üst düzey uyku deneyimiyle buluşturuyor. Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması için son teknolojiyi tasarımına kodlayan Diamond, bölgeli kullanımla vücut baş-ayak kısımlarında farklı sertlik, vücut ortası (basen) kısmında farklı sertlik sağlıyor. Aynı zamanda HyperSoft sünger ile doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun yolunu açan Diamond, tasarımındaki yayların birbirinden farklı torbalar içerisine yerleştirilmesiyle oluşan Paket Yay Sistemi ile bağımsız hareket eden yaylar vücut basıncının yatağa eşit dağıtılmasına da yardımcı oluyor. Kapitonede kullanılan HyperSoft sünger ile teninize yumuşak bir temas ve kadifemsi bir dokunma hissi amaçlanıyor.

Visco Vera Yastık
Omurganın ideal bir pozisyon alabilmesi ve ağrı vb. şikayetlerin önlenebilmesi için ortopedik ürünlerin kullanılması şart. Bu noktada devreye giren ve kaliteli bir uyku için teknolojiyi tasarımla buluşturan Bambi Yatak, yeni nesil ürünü Visco Vera Yastık ile güne zinde uyanmanıza yardımcı oluyor. Özel dizaynı sayesinde her türlü yatış pozisyonuna uygunluğuyla ön plana çıkan Visco Vera Yastık, kullanıcısını gece boyunca sağladığı destek sayesinde güzel ve keyifli bir uykuyla buluşturuyor. Visco Vera Yastık, ergonomik tasarımı sayesinde de kas kasılmalarının, aşırı yorgunluğun ve stresin üstesinden gelmenize yardımcı oluyor. Boyun problemlerinin iyileşme sürecinde boyun ve omuzları tam düz tutarak bireylere yardımcı olan Visco Vera Yastık ile Bambi Yatak, takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Aloe Vera kılıfı çıkarılabilir ve yıkanabilir özelliğiyle de beğeni kazanan Visco Vera Yastık ile Bambi Yatak, konforlu ve sağlıklı bir uyku için ideal çözümleri takipçileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Sağlıklı bir uykunun sağlanamaması ise yaşam kalitesinde düşüş, iş performansında azalma, psikolojik ve medikal hastalıklar gibi sorunları beraberinde getirebilir. Bu nedenle omurgayı ve bel sağlığını koruyan ortopedik özelliklere sahip yataklar, sağlıklı bir uyku için oldukça önemlidir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL